Let's meet the sun bij Van der Valk Hotel Leusden!

Maak van uw zakelijke bijeenkomsten een zonnige ervaring deze zomer. Als de warmere dagen naderen, nodigen wij u uit om te vergaderen in onze comfortabele en moderne vergaderruimtes, waar productiviteit samensmelt met ontspanning.

Boek uw vergaderruimte bij Van der Valk Hotel Leusden voor de maand juni 2024 en ontvang een verfrissende beloning aan het einde van uw bijeenkomst - een gratis cocktail met actiecode Let’s meet the sun! Na een dag vol inspirerende discussies en bruisende ideeën, kunt u ontspannen en genieten van een smaakvolle cocktail op het recent vernieuwde terras.

Ons meeting & event team staat klaar om u te helpen bij het plannen van uw perfecte bijeenkomst, of het nu gaat om een zakelijke vergadering, een conferentie of een brainstormsessie. Met sfeervolle ruimtes en persoonlijke service zorgen wij ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het bereiken van uw doelen.

Neem snel contact op met een van onze meeting & event specialisten via
033-4345345 of sales@leusden.valk.com om uw bijeenkomst te plannen.

Let’s meet the sun en proost op uw succes! 

Actievoorwaarden

  1. Deelname aan de Let’s meet the sun bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is uitsluitend mogelijk wanneer er geboekt is met actiecode ”let’s meet the sun”.
  2. Van der Valk Hotel Leusden serveert 1 cocktail van de dag per persoon.
  3. In geval van verdenking van misbruik van de actie behoudt Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort zich het recht voor om de deelname te weigeren. Beslissingen in deze kwestie zijn definitief en niet onderhevig aan discussie.
  4. Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort behoudt te allen tijde het recht om de actie geheel of gedeeltelijk in te trekken, te wijzigen of op te schorten zonder voorafgaande kennisgeving.
  5. De actie is enkel geldig bij een minimale boekingswaarde van € 590,- en bij afnamen van een vergaderruimte.
  6. De actie is niet geldig op reeds gemaakt boekingen.
  7. De actie is van toepassing op boekingen die plaats vinden tussen 1 juni 2024 en 30 juni 2024 op maandag t/m vrijdag.
  8. Deze actie is niet van toepassing op boeken via een intermediaire, agent of andere 3de partij.
  9. Deelname aan de actie impliceert de acceptatie van deze actievoorwaarden. Bij het boekingen van uw bijeenkomst akkoord met de regels en bepalingen van de Let’s meet the sun actie.
  10. Deze actievoorwaarden zijn onderhevig aan de Nederlandse wetgeving. Geschillen die voortkomen uit of verband houden met de Let’s meet the sun actie zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.