Wandelen in de buurt van Leusden

Verblijft u bij Van der Valk Hotel Leusden en houdt u van wandelen? Dan hoeft u zich zeker niet te vervelen. Vlakbij ons hotel zijn prachtige wandelroutes te vinden die zeker de moeite waard zijn.

Natuurgebied De Mossel

Vlak achter het hotel ligt Natuurgebied De Mossel. Dichterbij wandelen kan dus niet. Dit natuurgebied is aangelegd in 2019 en biedt mooie wandel mogelijkheden. In het wandelgebied wordt een natuurlijke wandeling gecombineerd met de cultuurhistorie van de Grebbeline.

Kaapse Bossen

Vindt u het niet erg om iets verder te rijden voor een mooie wandelroute? Dan zijn de Kaapse Bossen in Doorn een leuke optie. Ontdek onderweg leuke bospaadjes en geniet van een prachtig uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug. De Kaapse Bossen is op 25 minuten afstand rijden vanaf Van der Valk Hotel Leusden. U kunt uw auto parkeren op de Sint Helenalaan 2 in Doorn.

Lockhorsterbos

Op slechts 6 minuten rijden afstand ligt het Lockhorsterbos. Maak een prachtige wandeling tussen loof- en naaldbomen en geniet van de natuur. Het bos is toegankelijk vanaf de Lockhorsterweg in Leusden.

Klompenpad - Snorrenhoefpad

Ontdek het mooie buitengebied van Leusden met een wandeling over het Snorrenhoefpad. U wandelt door weilanden, langs boerenerven en beken. Deze wandelroute is 10 kilometer lang en is  11 minuten rijden vanaf Hotel Leusden. Parkeer uw auto bij Hessenweg 212 in Achterveld.

Uitgewandeld en toe aan wat lekkers? Geniet van een lekkere kop koffie of thee in ons restaurant of laat u verrassen door onze culinaire kookkunsten.