Van der Valk Hotels & Restaurants hanteert aangescherpte maatregelen

Update 18 maart: Als familiebedrijf erkennen wij de groeiende bezorgdheid en onzekerheid die het coronavirus in ons land, maar ook over de hele wereld veroorzaakt Onze hoogste prioriteit hierin is de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en onze medewerkers. Door dit te kunnen blijven waarborgen en de toenemende maatregelen om het COVID-19 coronavirus in te dammen hebben wij besloten om vanaf woensdag 18 maart 2020 tot dinsdag 7 april 2020 gesloten te zijn voor gasten.

U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken via het algemene nummer +31 33 434 53 45 of per e-mail op: leusden@valk.com.

Wij hopen u vanaf 7 april weer te kunnen verwelkomen in ons hotel!

Met gastvrije groet,

 

Tom van der Valk en Danielle Hunink-Van den Nieuwenhuijzen
Familie van der Valk
Van der Valk Hotels & Restaurants

As a family business, we recognize the growing concern and uncertainty caused by the coronavirus in our country, but also around the world. Our top priority is the health, safety and well-being of our guests and our employees. By continuing to safeguard this and the increasing measures to contain the COVID-19 coronavirus, we are forced to close our hotel from Wednesday, March 18,2020 till Tuesday, April, 2020.

You can reach us daily on our own phone number or by e-mail: leusden@valk.com.

We hope to welcome you back in our hotel from April 7!

With kind regards,

 

Tom van der Valk and Danielle Hunink-Van den Nieuwenhuijzen
Familie van der Valk
Van der Valk Hotels & Restaurants


Update per 15 maart: Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Van der Valk per direct en tot nader order al haar restaurants gesloten. Voor onze hotelgasten is er wel de mogelijheid om roomservice te bestellen. Wij hopen uiteraard dat dit een bijdrage zal leveren aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus. Ons familiebedrijf fungeert al vele tientallen jaren als een belangrijke ontmoetingsplaats binnen onze samenleving. Vele maatschappelijke netwerken komen binnen onze vestigingen tot stand en worden daar onderhouden. De stappen die wij nu nemen voelen dan ook als onwerkelijk en hebben wij lang als ondenkbaar gezien. In deze uitzonderlijke omstandigheden is er echter geen andere keuze.

Wij vertrouwen erop dat wij als samenleving alles zullen doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen en sterk en veerkrachtig zullen zijn bij het herstel in de periode daarna.

Familie Van der Valk


Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus daarom ook erg serieus.

Naast dat Van der Valk zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures heeft getroffen blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat Van der Valk voortdurend aan de veiligheid en welzijn van haar gasten en medewerkers kan voldoen.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM.

Voor vragen over reserveringen verwijzen wij u graag naar het hotel waar u de boeking heeft gedaan.

Met gastvrije groet,

Van der Valk Hotels & Restaurants