Waarom is Leusden zo romantisch?

Standort

Waarom is Leusden zo romantisch?

Wil jij ook heerlijk romantisch met z’n tweetjes erop uit, maar heb jij gebrek aan inspiratie? Geen probleem! Wij hebben wat leuke inspiratie speciaal voor jou samengesteld. Verras jouw geliefde met een heerlijke overnachting bij Van der Valk Hotel Leusden en ga er gezellig op uit!

Nog niet bekend met Leusden? Lees dan vooral even verder en kom achter diverse activiteiten en uitstapjes!

Natuur

Naast Van der Valk Hotel Leusden ligt het prachtige natuurgebied De Mossel. In het wandelgebied wordt een natuurrijke wandeling gecombineerd met de cultuurhistorie van de Grebbelinie. Tijdens de wandeling zie je allerlei bijzondere planten. Het is een verrassing welke ontwikkelingen dit stuk natuur gaat doormaken nu de omstandigheden optimaal zijn. Liever een middagje fietsen? Dat kan! Er zijn diverse fietsroutes in de buurt die door Leusden en omgeving gaan. Tijdens deze route kom je langs veel historische plekken en leer je meer over deze prachtige omgeving. Geen eigen fiets meegenomen? Het is bij ons mogelijk om fietsen te huren, zodat je er gewoon lekker op uit kan. Om jouw uitstapje compleet te maken bieden wij heerlijke lunch to-go pakketjes aan die je eenvoudig kunt meenemen en onderweg kunt nuttigen.

Bezienswaardigheden

Naast de prachtige natuur heeft Leusden ook veel bezienswaardigheden die zeker de moeite zijn om te bezoeken. In Leusden staat het oudste torentje van Nederland. Vanuit dit torentje is de ontwikkeling van Leusden begonnen. Zeker dus de moeite waard om te bezoeken, als je wat meer over de geschiedenis van Leusden wil weten. Liever een dagje winkelen? Dat kan natuurlijk ook in Leusden. Er zijn diverse winkelcentra zoals, winkelcentrum Hamershof en winkelcentrum De Blezenkamp. Hier kan je terecht voor kleding, cadeaus, boeken etc. voor iedereen wat wils. Naast winkelen kan kunst natuurlijk ook niet ontbreken. Het Museum M.A.C. House Leusden is voor de liefhebbers van de hedendaagse moderne kunst. Liever kunst van vroeger? Bezoek dan het Kaas & Boter museum!

Het hotel

Na een heerlijke dag de stad verkennen kom je weer terug in ons prachtige hotel en kan je samen  genieten van een heerlijk diner. Hopelijk kan dat na 9 februari weer in ons sfeervolle restaurant. Lekker een avond niet te hoeven koken en dit laten doen door de keukenbrigade van Van der Valk Hotel Leusden. Na afloop kan je ervoor kiezen om op jouw hotelkamer een goede Netflix film te kijken of een gezellig bordspelletje te spelen. Geniet van een ontspannen avondje in een van onze luxe hotelkamers. Kom naar Van der Valk Hotel Leusden en beleef wat er allemaal te doen is in onze prachtige stad.