JA IK WIL...

Geef elkaar het Ja-woord bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Op de mooiste dag van jullie leven, is de locatie van groot belang. Hotel Leusden-Amersfoort biedt verschillende mogelijkheden om deze bijzondere dag onvergetelijk te maken. Of u nu de ceremonie, het feest, het diner en/of de borrel bij ons wilt vieren. Het kan allemaal!

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort heeft een centrale ligging aan de snelweg A28 en is hierdoor zeer goed te bereiken voor iedereen. Daarnaast ligt het hotel slechts een kwartier rijden met de auto van het centrum van Amersfoort en een kleine tien minuten bij het centrum van Leusden vandaan.

Zalen

Het hotel beschikt over vijf multifunctionele zalen die elk als perfecte basis dienen voor bruiloften. Al onze zalen beschikken over verschillende extra’s. Neem contact met ons op zodat we jullie kunnen adviseren over welke zaal aansluit op jullie wensen. Gezelschappen tot 250 personen kunnen bij ons terecht.

Terras

Wilt u liever in de buitenlucht trouwen? Ook dat is mogelijk bij ons hotel. Ons terras is zeer geschikt voor bruiloften en ziet er verzorgd uit. Het is uiteraard mogelijk om het terras vooraf te komen bezichtigen.

Wining & Dining

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort kunnen jullie kiezen voor een smaakvol uitgeserveerd diner in ons sfeervolle restaurant. Ook een luxe borrel of walking dinner behoren tot de opties. Waar jullie ook voor kiezen, ons professionele horecateam verzorgt alles tot in de puntjes.

Overnachten

Als u en uw partner de huwelijksnacht bij ons willen doorbrengen of jullie gezelschap bij ons willen laten overnachten, dan is er keuze uit Comfort, Luxe, Kingsize of Executive kamers. Het is hierdoor altijd mogelijk om een passend verblijf te vinden.

Contact

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons hotel. Onder het genot van een kopje koffie/thee bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden voor een geslaagde dag.

Helemaal zorgeloos uw bruiloft beleven zonder zelf alles te moeten regelen? Wij werken samen met de beste weddingplanners en leveranciers. Samen zorgen we ervoor dat uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd wordt, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Neem contact op met sales@leusden.valk.com of bel naar +31 33 434 53 45 

Voor meer informatie ga naar valkbruiloft.nl

Download de trouwbrochure