Iets te vieren

JA IK WIL...

JA IK WIL...

Op de mooiste dag van uw leven, wilt u het mooiste feest van uw leven. Maar voor u zich in uw pak of jurk heist dient er nog wel wat te gebeuren. Hier helpen wij u graag bij!

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort biedt u dé ideale feestlocatie, centraal gelegen nabij Amersfoort. Met 5 multifunctionele zalen biedt Van der Valk Hotel Leusden de perfecte basis voor uw trouwdag. Wij bieden plaats aan gezelschappen tot 250 personen. Alle zalen bieden daglicht en bijna allemaal hebben ze toegang tot het balkon. 

Ga voor een huwelijksceremonie in een van onze stijlvolle zalen of houdt het buiten op het terras. Ons hotel beschikt over genoeg parkeerplaatsen waar u en uw gasten gratis kunnen parkeren. Na een gastvrij ontvangst in ons prachtige hotel is het tijd voor een onvergetelijke receptie met een toost op het bruidspaar. Voor het diner hebben wij verschillende mogelijkheden. Tot slot mag een spetterend feest in zeker niet missen. En dan tja... de huwelijksnacht... 

Wining & Dining

Van der Valk Hotel Leusden- Amersfoort biedt diverse mogelijkheden voor uw droombruiloft. Van een uitgeserveerd diner in ons sfeervol ingerichte restaurant tot een luxe borrel of walking dinner. Wij beschikken over de expertise en mogelijkheden om uw trouwdag tot in de puntjes te verzorgen.

Verrassend overnachten

Onze ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben een bad en douche en een heerlijk balkon of terras. Kies zelf waar u zich het beste bij voelt; een Comfort, Luxe, Kingsize of Executive kamer.

Contact

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons hotel. Onder het genot van een kopje koffie/thee bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden voor een geslaagde dag.

Helemaal zorgeloos uw bruiloft beleven zonder zelf alles te moeten regelen? Wij werken samen met de beste weddingplanners en leveranciers. Samen zorgen we ervoor dat uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd wordt, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Neem contact op met sales@leusden.valk.com of bel naar +31 33 434 53 45 

Download de trouwbrochure