Klus update Leusden

Week 10

Deze week zijn de impressie's af van onze nieuwe entree. Onze constructeur en bouwkundig tekenaar hebben opdracht gekregen om de tekeningen naar uitvoerings niveau te breng.

 

______________

Week 9

De schilder op is op de 5e etage druk bezig met het witten van de kamers en heeft er inmiddels 5 gedaan, de rest van de bouwvakkers zijn de bezig met de laatste punten en beginnen langzamerhand naar de 6e etage te vertrekken.
Alle kamers op de 5e etage zijn inmiddels voorzien van een verlaagd plafond en op 3 badkamers na zijn deze allemaal betegeld.

Op de 6e etage zijn de eerste 2 kamers betegeld en worden de verlaagde plafonds erin gemaakt. Ook hier is het stucwerk bijna klaar dus we krijgen een steeds schonere bouw

Volgende week beginnen een aantal van onze hardwerkende medewerkers van het housekeeping team de badkamers op de 5e etage schoon te maken zodat hier vrijdag gekit kan worden.

__________

Week 8

De lift aan de oneven zijde is in gebruik genomen! Enkel de vloer bedekking moet er nog in, alleen hier wordt nog mee gewacht tot eind maart wanneer alle bouw stof is verdwenen!

Op de 5e verdieping wordt nog steeds hard gewerkt aan de planfonds in de badkamers en aan het verlaagde plafond in de kamers voor het mooi wegwerken van de nieuwe airco's.
Ondertussen wordt het elektrisch aangesloten voor alle spotjes en in de badkamers gaan de eerste WC's aan de muur!
Ook op de 6e verdieping wordt door gewerkt, hier zijn alle loodgieter werkzaamheden voldaan en kunnen we beginnen met het tegelen van de badkamers.

Alle balkon bankjes op de 5e en 6e verdieping staan opnieuw in de beits en zijn weer gereed voor een heerlijke zomer!! 

 _______________

 

Week 6 - 7

Liften

  • De nieuwe lift aan de oneven kant zal in week 9 klaar zijn, Techval plaatst donderdag speciale brandmelders in de liftschacht en daarna zal deze gekeurd worden en kunnen we gebruik maken van de eerste nieuwe lift!
  • De volgende ronde is de goederen lift aan de beurt, (lift tussen keuken, BQT en magazijn)
    Deze lift staat voor week 12 in de planning, mocht alles goed gaan kunnen we in week 16 weer gebruik maken van een nieuwe goederen lift!

Kamers

  • We maken tijdens de renovatie van de kamers / badkamers een soort timelapse video tot de kamer helemaal af is. Zo zie je in een paar minuten de kamer helemaal veranderen tot een nieuwe kamer.
  • Kamer #527 is de eerste kamer waar de originele indeling gaat komen. In deze badkamer ligt de vloer met douchebak, de wanden zijn betegeld en de airco unit hangt al in de kamer. In week 8 zal deze badkamer als eerste af zijn.
  • Het meubilair voor alle kamers komt begin maart binnen en de sierkussens zijn woensdag uitgekozen.