Terug Naar De 70’s & 80’s

Terug Naar De 70’s & 80’s in Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort!

Op zaterdag 25 november opent Hotel Leusden haar deuren voor hét dansfeest van het jaar: Terug Naar De 70’s & 80’s! Na het grote succes van de eerste editie in maart maken we ons nu opnieuw op voor een avond boordevol jeugdsentiment, gezelligheid en uitsluitend de allerbeste hits van toen. Wees erbij!

De sfeervolle balzaal wordt omgetoverd met onder meer een spectaculaire show en een originele verlichte dansvloer uit de jaren ’70. Alle hits komen voorbij en ook verzoekjes zijn welkom. Het belooft het een avond te worden om niet te missen. Disco en Rock ’n Roll!

De kaartverkoop is van start aan de receptie van het hotel en via de Online Ticketshop. Kaarten kosten €17,50 excl. servicekosten.

Klik hier om direct naar het kaartverkoopscherm te gaan!

Tip: Combineer de avond uit met een á la carte diner in ons restaurant of een verblijf in het hotel! Vraag naar de mogelijkheden of klik hier om direct naar het arrangement te gaan.

Informatie:

Terug Naar De 70’s & 80’s is een productie van marketing & evenementenbureau JDC Concepts. Voor meer informatie en/of vragen over het evenement, mail naar info@jdc-concepts.nl