Thermen Soesterberg

Locatie

Thermen Soesterberg

Ontdek en beleef Thermen Soesterberg, een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten.Geniet van pure welness.

Thermen Soesterberg is verrassend dichtbij en al 30 jaar een vertrouwd adres op het gebied van Sauna, Beauty & Wellness. Geniet van de verschillende sauna´s, baden, Hamam, tuinen, restaurants, rustruimten en het unieke belevenisprogramma. Na een dagje Thermen Soesterberg kunt u er weer vol gezonde energie tegenaan.

Sauna´s 
De 16 verschillende sauna's zijn uniek en bedoeld om te verrassen met hun eigen karakter. Ze verschillen in temperatuur, in sfeer én in wat ze doen voor lichaam en geest.

Baden 
Er zijn ruime binnen- en buitenbaden en er zijn zowel warme als koude sauna baden. Een bijzonder, door groen omringd natuurlijk voetenbad met verwarmde banken en een Natuur Zwemvijver, uniek in Nederland. Whirlpoolbaden waarin het warme water je hele lichaam masseert. Cool-off gelegenheden om bij te komen van de warmte van de sauna.

Restaurants
Er zijn twee verschillende restaurants met de alleszeggende namen ‘Hemels’ en ‘Natuurlijk’. Pure verwennerij: smullen van verse en biologische producten én proeven van het goede leven. Reserveren is verplicht en doe je bij het inchecken.

Belevenisprogramma
Kies tijdens uw bezoek waar u op dat moment behoefte aan hebt en wat die dag bij jou past. Alle rituelen zijn toegankelijk op basis van beschikbaarheid. Extra fijn: je hoeft dus vooraf nog geen keuze te maken.

Beauty 
Gezichtsbehandelingen, massages, verwenmomenten voor je voeten… Je bent in goede handen bij het beautyteam van Thermen Soesterberg. 

Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.thermensoesterberg.nl