Wandelen en Fietsen

Locatie

Wandelen en Fietsen

Ons hotel ligt precies tussen Leusden en Amersfoort in, twee steden die veel te bieden hebben voor een dagje uit of weekendje weg. Dierenpark Amersfoort, Nationaal Militair Museum Soest en de Pyramide van Austerlitz zijn eenvoudig te bereiken vanaf het hotel. Bovendien heeft de natuurrijke omgeving uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden. In de regio bevinden zich meerdere natuurgebieden zoals Landgoed Den Treek-Henschoten, de Utrechtse Heuvelrug, de Soesterduinen, de Gelderse Vallei en de Veluwe. In deze gebieden zijn uitgestrekte bossen en heide te bewonderen. 

Heerlijk op de fiets de omgeving ontdekken? Bij ons kunt u ook fietsen huren! Vraag ernaar bij de receptie. Mocht u de natuur in willen trekken op uw eigen fiets, dan hebben wij in de parkeergarage een grote stalling waar u de fiets overdekt en afgesloten kunt stallen. De hele dag op pad? Bij het ontbijt kunt u een lunchpakket samenstellen voor de trek voor onderweg. Kijk voor diverse routes op www.fietsnetwerk.nl

Een heerlijke wandeling na het ontbijt, de lunch of het diner? Naast ons hotel is een nieuw natuurgebied aangelegd genaamd ´de Mossel. Ideaal voor een frisse neus! Tijdens de wandeling zie je allerlei bijzondere planten. Het is een verrassing welke ontwikkelingen dit stuk natuur gaat doormaken nu de omstandigheden optimaal zijn. Meer informatie.