HOTEL LEUSDEN-AMERSFOORT IS GEOPEND

UPDATE 5 JUNI 2021: 

Hotelgasten zijn van harte welkom bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. De maatregelen die momenteel van kracht zijn, hebben invloed op ons hotel en de mogelijkheden die wij onze gasten kunnen bieden tijdens hun verblijf.

Onze buiten terrassen zijn geopend tussen 10.30 en 22.00 uur. Ons restaurant is geopend van 10.30 tot 22.00 uur. Reserveren is mogelijk tot 21.00 uur.

In het restaurant en op het terras zijn per ruimte 50 personen toegestaan. Per tafel is een maximum van vier personen toegestaan. In het geval van een huishouden is een groter aantal personen in overleg mogelijk.

RESTAURANT & TERRAS

Ontbijt

Het ontbijtbuffet is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 07.00 en 10.00 uur. Op zaterdag en zondag kunt u ontbijten tussen 08.00 en 11.00 uur.

Lunch en diner

Het terras is geopend van lunch en diner tot 22.00 uur. Het restaurant is geopend van 12.00 tot 22.00 uur. De lunch wordt geserveerd tussen 12.00 en 16.30 uur. U kunt dineren tussen 16.30 en 22.00 uur.

Op het terras gelden enkele spelregels:
- Maximaal 2 personen per tafel, behalve wanneer het gezelschap uit één huishouden bestaat
- Reserveren is mogelijk 'aan de deur'

Betalingen

Betaal uw overnachting online vooraf óf ter plaatse met pin, creditcard of contactloos.
Vanzelfsprekend blijft ons hotel geopend voor noodzakelijke overnachtingen.

Wanneer u ervoor kiest om de komende periode in ons hotel te verblijven, kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om u een veilig en vertrouwd verblijf te bezorgen!


Hotelfaciliteiten

Wij vragen al onze gasten om bij incheck een triageformulier in te vullen in verband met mogelijk bron- en contactonderzoek. Deze formulieren worden na 14 dagen vernietigd en zullen uitsluitend op verzoek van en aan de GGD verstrekt worden. Gezien het aantal vragen dat wij u moeten stellen i.v.m. de coronamaatregelen kan het inchecken langer duren dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor. Het maximale aantal van 30 personen in één ruimte geldt niet wanneer alle aanwezige gasten hotelgasten zijn.

Zalen

Op grond van de vigerende regelgeving zijn onze zalen alleen open voor bedrijfsnoodzakelijke bijeenkomsten / vergaderingen. Contacteer voor de details onze afdeling banqueting: sales@leusden.valk.com


VEILIG EN VERTROUWD

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Draag een mondkapje in de openbare ruimte; aan tafel of in uw kamer hoeft dat niet
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij vertrouwen erop dat wij er als samenleving samen alles aan zullen doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen en sterk en veerkrachtig zullen zijn bij het herstel in de periode daarna.

Namens ons gehele team willen wij u nogmaals bedanken voor uw vertrouwen en begrip. Wij wensen u een prettig verblijf.

Met gastvrije groet,

Familie Van der Valk en haar medewerkers