Vergaderen, feesten en evenementen

Update 18 maart: Als familiebedrijf erkennen wij de groeiende bezorgdheid en onzekerheid welke het coronavirus in ons land, maar ook over de hele wereld veroorzaakt. Onze hoogste prioriteit hierin is de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en onze medewerkers. Door dit te kunnen blijven waarborgen en de toenemende maatregelen om het COVID-19 coronavirus in te dammen, hebben wij besloten om vanaf woensdag 18 maart 2020 tot dinsdag 7 april 2020 gesloten te zijn voor gasten. Wij hopen u vanaf 7 april weer te kunnen verwelkomen in ons hotel! 

U kunt ons dagelijks bereiken via het algemene nummer +31 33 434 53 45 of per e-mail op: leusden@valk.com 

Vergadering, congres, feest of partij? Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is de ideale locatie voor zowel zakelijke meetings als privé aangelegenheden. Wij combineren een aangenaam modern karakter met vertrouwde gastvrijheid. 

Wij beschikken over diverse multifunctionele zalen (2 tot 250 pers.), luxe boardrooms en een exclusief penthouse op de 7e verdieping. Wij combineren zakelijke efficiency met de sfeer en luxe van een viersterren hotel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op met ons sales team per email sales@leusden.valk.com of telefonisch 033-43 45 345 of vraag een vrijblijvende offerte aan!