Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort

Feesten & Partijen

Buffet

Heerlijk genieten van een warm & koud buffet. Wij presenteren u een keur aan diverse producten zo is er altijd wat wils voor uw gasten.  Vanaf 20 volwassen plaatsen wij een buffet in de zaal. Onze buffetten zijn exclusief een dessert hiervoor hebben wij een drietal keuzes voor u samengesteld.

Uiteraard kunnen wij altijd voor u extra's items plaatsen op het buffet zoals extra vegetarische gerechten.

Buffet

Heldere runderbouillon met prei en reepjes omelet
**
Gepocheerde zalmmootjes met dillemayonaise
Gerookte forel en makreel
Gerookte en gemarineerde zalm
Hollandse zoute haring met rode uitjes
Noorse garanalen met cocktailsaus en cognac
**
Tomatensalade
Komkommersalade
Huzarensalade
Zalmsalade
**
Coburgerham met meloen
Fricandeau
Coppa di Parma met zongedroogde tomaten
**
Warme Beenham met sjalottensaus
Boeuff Bourguignon
Kruidenrijst
Visbouillabaise met kreeftensaus
Gebakken aardappelen
Stokbrood met gezouten roomboter & kruidenboter

Prijs € 24,50 per persoon

Indien u het wenst, kunt u dit buffet uitbreiden met de volgende gerechten:

Carpaccio van het Waardse Rund € 1,75 p.p.
Friet € 1,00 p.p.
Spareribs met zoete marinade € 1,95 p.p.
Kipsaté met pindasaus € 1,25 p.p.
Babi Pangang € 1,50 p.p.
Lasagne met verse groenten en gehakt € 1,75 p.p.

Oosters buffet

Oostersbuffet

Chinese tomatensoep met taugé
**
Koude noedelsalade
Vissalade met witte kool en sesam
Kroepoek
Eieren in pittige saus
Zoetzure komkommer
**
Atjar Tjampoer
Babi Pangang
Beef Rendang
Kip Teriyaki
Kipsaté met pindasaus
Nasi goreng
Bami goreng
Sambal boontjes
Wokgroenten in groene Thaise curry

Prijs € 24,50 per persoon

Italiaans buffet

Coppa di parma met meloen
Artisjoksalade met basilicum
Gemarineerde mozzarella
Salade Italienne met gekookte ossentong, paprika en haricot verts
Carpaccio met Parmezaanse kaas
Gemarineerde gamba's
Gemarineerde olijven
Fusili salade
Tomatensalade met balsamicodressing
Gemengde salade
Stokbrood met kruidenboter
**
Pasta Carbonara
Pommodoriesoep
Croustade met rode mulfilet
Gefrituurde inktvisringen
Lasagna Bolognese
Vegetarische Lasagne
Sgonfioti di carne (bladerdeeg met gehakt)

Prijs € 24,50 per persoon

BBQ Buffet

BBQ Buffet 

Tomatensoep of uiensoep

**
Aardappelsalade met spekjes
Salade nicoise
Tomatensalade
Komkommersalade
Koude sausjes
Buffetbroden met gezouten boter,tapenade & kruidenboter
**
Spareribs
Braadworst
Hamburger
Gemarineerde steaks
Sate met pindasaus
Gamba spies
Witvis en papilotte met groenten en wittewijn
Pofaardappel met aioli

U kunt het barbecue buffet reserveren van begin mei tot eind september. Let op 1 week voor aanvang wordt er gekeken naar de weersomstandigheden en kan de BBQ worden omgezet naar een warm en koud buffet.

€ 28,50 per persoon

Dessert bij uw buffet

Kies een heerlijk dessert ter afsluiting van uw buffet.

Dessert 1
Uw dessert wordt op een bord gepresenteerd en uitgeserveerd
Cassataijs, fruitsalade, soesje, bavarois en slagroom.
Prijs € 7,50 per persoon

Dessert 2
Wij plaatsen een klein dessertbuffet voor u in de zaal.
Verse fruitsalade, diverse soesjes, diverse soorten gebak, bavarois, slagroom
Prijs € 10,50 per persoon 

Dessert Deluxe
Wij presenteren u een uitgebreid dessertbuffet.
Diverse soorten taarten, verse fruitsalade, moorkop, slagroomsoesjes, omelette sibérienne,
warme kersen, warme apfelstrudel, bavarois, slagroom
Prijs € 12,50 per persoon

Drankarrangement bij diner of buffet

Gebaseerd op een verblijf van drie uur voor minimaal 10 personen.

  • Bier
  • Huiswijn
  • Frisdrank
  • Vruchtensappen

(binnenlands gedistilleerd)

Prijs € 19,50 per persoon.

Bij een eventuele verlenging wordt per halfuur € 2,50 per persoon berekend.

Menu

Naast onze buffetten kunt u ook kiezen om met uw gezelschap te genieten van een heerlijk menu.

2- of 3-gangen menu

Bijgaand treft u een aantal voor, hoofd en nagerechten
Hier kunt u zelf uw menu uitkiezen. Wij verzoeken u voor uw groep 1 menu samen te stellen.

3-gangen menu € 28,50 per persoon
2-gangen menu € 20,00 per persoon

Voorgerechten

  • Ossenstaartsoep met een vleugje Madeira en groene kruiden
  • Bourgondische aardappelsalade met Ardennerham en cerise tomaatjes
  • Rundercarpaccio met balsamicodressing, rucola en Parmezaanse kaas
  • Tomatenbouillon met groene kruidenroom
  • Gerookte zalm met gemarineerde zalm, begeleidt door een frisse citroendressing

Hoofdgerechten

  • Varkenshaas, gegratineerd met honing, kaas en pijnboompitjes, geserveerd met pestosaus
  • Gepocheerde tong-zalmrolletjes met Hollandse garnaaltjes en choronsaus
  • Lendenbiefstuk van de grill, geserveerd met kruidenboter en kalfsjus
  • Malse runder tournedos met een gedroogde Serranoham en Shiitake saus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites, salade en warme groenten.

Desserts

  • Chocoladebavarois met vanillesaus, ijs en slagroom
  • Café Glacé
  • Verse fruitsalade met bosvruchtenmousse en slagroom
  • Tarte Tatin met slagroom en kaneelijs