Feesten & Partijen

Dinerspelen

Big Secret Soap Diner

Bij dit superoriginele dinerspel kruipt iedere speler in de huid van een personage. Iedereen heeft iets te verbergen. En het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Zonder platvloers of grof te worden natuurlijk. Het is de bedoeling zoveel mogelijk geheimen te onthullen. Van uw spelbegeleid(st)er krijgt u opdrachten, tips en verse roddels. In de loop van de avond bouwen de smoezen, leugens en intriges zich op. Ondertussen wordt er heerlijk gedineerd. Dubbel smullen dus!

Miss Moorddiner Diner of High Tea

Miss Murder is een humoristisch moordspel dat zich afspeelt in een sfeer van uiterlijke schijn, rijkdom en leugens. Kruip in de huid van één van de uiteenlopende internationale personages van het Miss Murder Moorddiner. Aan de hand van aanwijzingen, verklaringen en bewijsmateriaal gaan de spelers tijdens dit moordspel proberen de ware toedracht van deze dubbele moord te ontrafelen. Ondertussen wordt er natuurlijk heerlijk gedineerd.

Bovenstaande diners worden geserveerd in een aparte zaal en zijn mogelijk van 8 tot 50 personen. Tijdens het spel wordt u begeleidt door een Host van dinerspel.nl. Let op: indien er iemand afvalt en u komt onder de 8 personen zullen deze kosten wel worden doorberekend.

Big Secret Soap Diner en Miss Moorddiner inclusief host en een driegangen-keuzemenu: € 49,95 per persoon.
Miss Moorddiner High Tea inclusief host en High Tea: € 39,00 per persoon.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan contact met ons op of reserveer een tafel.