Zalen

Trouwen bij Van der Valk

Geacht bruidspaar,

Allereerst willen wij u van harte feliciteren met uw aanstaande huwelijk! Wij zijn zeer verheugd, dat u onze website bezoekt om zich te oriënteren rondom uw geplande bruiloft. Graag assisteren wij u bij het plannen van de mooiste dag van uw leven. Deze dag moet uw droomdag worden, van het aansnijden van de bruidstaart, bruiloftsfeest tot en met de hotelkamer, met keuze uit een van onze stijlvolle zalen voor uw feestavond. Graag bespreken wij met u uw droomdag tot in de kleinste details.

All inclusive bruiloft v.a. € 4.995,-

Los van een bruiloft op maat, kent ons hotel het zeer aantrekkelijke all inclusive bruiloftsconcept. Voor de prijs van € 4.995,- is daarbij navolgende inbegrepen:
 
Daggasten op basis van 20 personen

Feestavond voor 90 personen

 
Ter afsluiting van uw huwelijksfeest een overnachting in één van onze themakamers inclusief ontbijt
Voor uw genodigden bieden wij overnachtingsmogelijkheid aan tegen een extra aantrekkelijk tarief, middels een unieke kortingscode.
 
Meerprijs per persoon
Daggast € 39,00
Feestgast € 29,50
Buitenlands gedistilleerde dranken € 12,50
Uur verlenging feestavond € 7,50
 
Heeft u speciale wensen? Wilt u een evenement op maat? Onze medewerkers van de afdeling Banqueting vinden het een uitdaging om samen met u tot een bijzonder resultaat te komen. Neemt u voor een uitgebreide toelichting en/of rondleiding vrijblijvend contact met ons op!