Zalen

Trouwen bij Van der Valk

Geacht bruidspaar,

Allereerst willen wij u van harte feliciteren met uw aanstaande huwelijk! Wij zijn zeer verheugd, dat u onze website bezoekt om zich te oriënteren rondom uw geplande bruiloft. Graag assisteren wij u bij het plannen van de mooiste dag van uw leven. Deze dag moet uw droomdag worden, van het aansnijden van de bruidstaart, bruiloftsfeest tot en met de hotelkamer, met keuze uit een van onze stijlvolle zalen voor uw feestavond. Graag bespreken wij met u uw droomdag tot in de kleinste details.

All inclusive bruiloft v.a. € 4.995,-

Los van een bruiloft op maat, kent ons hotel het zeer aantrekkelijke all inclusive bruiloftsconcept. Voor de prijs van € 4.995,- is daarbij navolgende inbegrepen:
 
Daggasten op basis van 20 personen

  • Ontvangst met welkomstcocktail en amuse, u kunt hier kiezen uit een hartig hapje of verse aardbeien (tijdens seizoen)
  • Drie-gangen diner door u zelf samengesteld, hiervoor kunt u kiezen uit onze menusuggesties met als dessert een ijsbruidstaart
  • Drankjes tijdens het diner, exclusief buitenlands gedistilleerde dranken en buitenlandse bieren.

Feestavond voor 90 personen

  • Ontvangst met welkomstcocktail en petit-four
  • Onbeperkt drankjes gedurende 5 aaneengesloten uren, exclusief buitenlands gedistilleerde dranken en buitenlandse bieren.
  • Luxe nootjes en zoutjes op tafel
  • Diverse koude en warme hapjes, dit zijn 200 koude en 400 warme hapjes

 
Ter afsluiting van uw huwelijksfeest een overnachting in één van onze themakamers inclusief ontbijt
Voor uw genodigden bieden wij overnachtingsmogelijkheid aan tegen een extra aantrekkelijk tarief, middels een unieke kortingscode.
 
Meerprijs per persoon
Daggast € 39,00
Feestgast € 29,50
Buitenlands gedistilleerde dranken € 12,50
Uur verlenging feestavond € 7,50
 
Heeft u speciale wensen? Wilt u een evenement op maat? Onze medewerkers van de afdeling Banqueting vinden het een uitdaging om samen met u tot een bijzonder resultaat te komen. Neemt u voor een uitgebreide toelichting en/of rondleiding vrijblijvend contact met ons op!