Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Restaurant

Restaurant

We zijn zeer verheugd dat onze faciliteiten weer open zijn. Het restaurant is 7 dagen per week vanaf 10.30 uur voor u geopend. Reserveren kan via 033 434 53 45, maar is niet verplicht. 


Diner tot 22:00 uur

Hotelbar

Hotelbar

Ontdek onze sfeervolle Hotel Bar, welke zich bevindt op de 1e etage van Hotel Leusden-Amersfoort. Naast overheerlijk vers gebak, koffie en thee kunt u in de bar genieten van een uitgebreide borrelkaart met onder andere wijn, speciaal bier, wodka, whisky en heerlijke bites.

Maandag tm zondag 08.00 – 22.30 uur.

Restaurant

Ontbijt

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. 


Het ontbijt is in buffetvorm, u kunt uw ontbijt nuttigen in het restaurant of op het terras. Om rekening te houden met het aantal bezoekers verzoeken wij u een tijdslot te reserveren. U kunt de tijd dat u wilt ontbijten reserveren bij incheck bij de receptie.  

Lekker bijkletsen onder het genot van een pot thee en diverse lekkernijen kan natuurlijk het beste tijdens een high tea bij Van der Valk Hotel Leusden.

Geniet van zoete en hartige lekkernijen, zoals cakejes, biscuits, petit fours, macarons, quiches, mini broodjes en nog veel meer. De high tea wordt geserveerd in ons restaurant met relaxte ambiance. Met mooi weer is het uiteraard mogelijk om de high tea buiten op het terras te nuttigen.