Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort.

Geniet van diverse soorten brood, een uitgebreide assoriment van zoet & harig beleg, vers fruit, yoghurt bar of een heerlijk vers gebakken eitje.

Uiteraard is er ook ruimte om bij ons te komen lunchen. Bekijk hier onze lunchkaart. Of sluit je liever later aan tijdens onze zondagsbrunch? 

Restaurant

Dineren

Sluit de dag af met een heerlijk diner bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort.

Geniet van heerlijk sousvide of fusion gerechten en ook Aziatische gerechten. Ook heeft ons vernieuwde menu een aanvulling van vegetarische gerechten gekregen. Daarnaast zijn de Valk klassiekers uiteraard ook niet weg te denken.

Bekijk onze menukaart of reserveer een tafeltje.

Hotelbar

De hotelbar

Ontdek onze sfeervolle Hotelbar, welke zich bevindt op de 1e etage van Hotel Leusden-Amersfoort. Naast overheerlijk vers gebak, koffie en thee kunt u in de bar genieten van een uitgebreide borrelkaart met onder andere wijn, speciaal bier, wodka, whisky en heerlijke bites.

High tea

High tea

Lekker bijkletsen onder het genot van een pot thee en diverse lekkernijen kan natuurlijk het beste tijdens een high tea bij Van der Valk Hotel Leusden. Geniet van zoete en hartige lekkernijen, zoals cakejes, biscuits, petit fours, macarons, quiches, mini broodjes en nog veel meer.

Vanaf
€ 25,00
Per persoon

Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iets te vieren, of gewoon een gezellig samenzijn met familie, vrienden of kennissen? Iedere zondag organiseert Hotel Leusden een Zondagsbrunch.

Vanaf
€ 16,25
Voor kinderen tot en met 11 jaar