Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Restaurant

Restaurant

We zijn zeer verheugd dat onze faciliteiten weer open zijn. Het restaurant is 7 dagen per week vanaf 10.30 uur voor u geopend. 


Diner tot 22:00 uur

Hotelbar

Hotelbar

Ontdek onze sfeervolle Hotelbar, welke zich bevindt op de 1e etage van Hotel Leusden-Amersfoort. Naast overheerlijk vers gebak, koffie en thee kunt u in de bar genieten van een uitgebreide borrelkaart met onder andere wijn, speciaal bier, wodka, whisky en heerlijke bites.

Bij mooi weer verplaatsen wij onze service naar ons groene en sfeervolle terras. Waar wij u dan graag verwelkomen voor een heerlijke kop koffie of een verfrissende borrel.

Restaurant

Ontbijt

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. 


Het ontbijt is in buffetvorm, u kunt uw ontbijt nuttigen in het restaurant of op het terras. Om rekening te houden met het aantal bezoekers verzoeken wij u een tijdslot te reserveren. U kunt de tijd dat u wilt ontbijten reserveren bij incheck bij de receptie.  

Iets te vieren, of gewoon een gezellig samenzijn met familie, vrienden of kennissen? Iedere zondag organiseert Hotel Leusden een Zondagsbrunch.

Lekker bijkletsen onder het genot van een pot thee en diverse lekkernijen kan natuurlijk het beste tijdens een high tea bij Van der Valk Hotel Leusden.

Geniet van zoete en hartige lekkernijen, zoals cakejes, biscuits, petit fours, macarons, quiches, mini broodjes en nog veel meer. De high tea wordt geserveerd in ons restaurant met relaxte ambiance. Met mooi weer is het uiteraard mogelijk om de high tea buiten op het terras te nuttigen.

Het mooie weer staat weer voor de deur en dat betekend weer tijd om de barbecue aan te steken! En het is dus weer mogelijk om een heerlijke barbecue te boeken om onze OFYR barbecue, welke door het open vuur een unieke smaak mee geeft aan onze gerechten! Onze barbecue is al te boeken vanaf 25 personen!