Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het hotel bereiken?

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is gelegen aan de Philipsstraat 18, 3833 LC. Het hotel is bereikbaar met de auto, fiets, het openbaar vervoer en de taxi.  

Vanaf Centraal Station Amersfoort kunt u met bus 17 naar Hotel Leusden reizen. Uitstappen bij bushalte Bedrijventerrein De Horst.

Vanuit Amsterdam
Afstand: 50 km
Reistijd: ca. 30 minuten
Snelweg A1, richting Amersfoort (Hoevelaken), vervolgens neemt u
bij knooppunt Hoevelaken de afslag naar de A28 richting Amersfoort/
Utrecht.
Na enkele kilometers gaat u de snelweg af bij afslag 7, Leusden.

Vanuit Utrecht (Oudenrijn)
Afstand: 30 km
Reistijd: ca. 20 minuten
Snelweg A12
Bij Utrecht (Lunetten) draait u naar de A27.
Vervolgens gaat u de A28, richting Amersfoort, op.
Na enkele kilometers neemt u afslag 7, Leusden.

Waar kan ik parkeren?

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort heeft parkeergelegenheid beschikbaar voor gasten. 

Als je korter dan 3 uur blijft, kun je gratis parkeren op de parkeerplaats. Daarna kost het parkeren 2,50 euro per uur, met een maximum dagtarief van 15 euro. Het is echter belangrijk op te merken dat parkeren voor hotelgasten en gasten van Circus Gran Casino Leusden altijd gratis is.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

U vindt bij ons hotel 12 Tesla supercharger oplaadpalen. Deze oplaadpalen laden uw auto snel en gemakkelijk op en zijn toegankelijk voor alle elektrische auto’s, ook van andere fabrikanten. Doormiddel van uw oplaadpas kunt u hier gebruik van maken. Tijdens het wachten bent u welkom in onze lobby bar voor een lekker kopje koffie, of iets anders natuurlijk. Indien u liever in de auto wilt wachten of onderweg wilt genieten van onze lekkere koffie bieden wij ook warme dranken to go aan. 

Zijn huisdieren toegestaan in het hotel?

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort zijn honden toegestaan, andere huisdieren op aanvraag. Voor ons huisdierenbeleid verwijzen wij graag naar de pagina op onze site: https://www.hotelleusden.nl/overnachten/overnachten-met-jouw-huisdier

 

Ik heb een klacht na mijn bezoek/verblijf

Wat vervelend, wij willen u zeker helpen. Neem rechtstreeks contact op met de receptie van het hotel via +31 33 434 53 45 of mail naar guestrelations@leusden.valk.com. 

 

Wanneer kan ik in- en uitchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 14u en check-out kan uiterlijk om 11u. Indien u later wenst uit te checken of vroeger wenst in te checken kunt u contact opnemen met de receptie van het hotel. 

Is er een restaurant bij Van der Valk Leusden-Amersfoort?

Ja, Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort heeft één restaurant. Ons restaurant op de eerste etage is iedere dag geopend voor ontbijt en diner. 

Moet ik een reservering maken voor het restaurant?

Wij raden aan om op voorhand te reserveren indien u zeker wilt zijn van een tafel op het gewenste tijdstip. 

Hoe bereik ik het centrum van Amersfoort?

Er zijn verschillende mogelijkheden om van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort naar het centrum van Amersfoort te gaan: 

  • Openbaar vervoer: wij raden aan om uw route te planen via www.9292.nl
  • Taxi: U kan een taxi nemen vanaf het hotel naar het centrum van Amersfoort. Dit kan handig zijn als u snel en rechtstreeks wilt reizen. De receptie kan voor u een taxi reserveren. 
  • Eigen auto: Afstand Amersfoort centrum: 5km  
  • Fiets: Het is ongeveer +/- 14 minuten fietsen naar het centrum. De receptie beschikt over een fietsroute naar de stad. U kan een fiets huren bij ons in het hotelhttps://www.hotelleusden.nl/faciliteiten/binnen-handbereik/fietsen-huren
  • E-chopper: U kan een e-chopper huren (inclusief helm) via https://www.hotelleusden.nl/faciliteiten/binnen-handbereik/choppers-huren

 

Hoe bereik ik het centrum van Leusden?

Er zijn verschillende mogelijkheden om van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort naar het centrum van Leusden te gaan: 

  • Openbaar vervoer: wij raden aan om uw route te planen via www.9292.nl
  • Eigen auto: Afstand Leusden centrum: 2,6 km  
  • Fiets: Het is ongeveer +/- 8 minuten fietsen naar het centrum. De receptie beschikt over een fietsroute naar de stad. U kan een fiets huren bij ons in het hotelhttps://www.hotelleusden.nl/faciliteiten/binnen-handbereik/fietsen-huren
  • E-chopper: U kan een e-chopper huren (inclusief helm) via https://www.hotelleusden.nl/faciliteiten/binnen-handbereik/choppers-huren
Heeft het hotel een fietsenstalling?

Er is een fietsenstalling in onze ondergrondse parking. De fietsenstalling gaat niet op slot, wel is er camerabewaking in onze parking. We raden aan om zelf een fiets slot te voorzien.