Meetings & Events

Vergaderen

Zalen in Leusden

Zalenoverzicht

Een geschikte zaal huren in de regio Leusden-Amersfoort voor een vergadering, event, Webinar, bruiloft of besloten diner? Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is met 8 multifunctionele zalen de ideale locatie voor ieder bijeenkomst.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons verkoopteam via sales@leusden.valk.com of telefonisch 033-4345345 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zalen in Leusden

Vergaderen in Leusden

Voor alle bijeenkomsten bent u van harte welkom bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. Ons hotel beschikt over diverse multifunctionele zalen (voor 2 tot 250 personen), luxe boardrooms en een exclusief penthouse. De ruimtes zijn stijlvol ingericht en voorzien van de laatste vergadertechnologieën en -faciliteiten.

Door de directe ligging aan de A27, de gratis parkeergelegenheid en professionele apparatuur is onze locatie de perfecte locatie voor uw bijeenkomst. Ons salesteam bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Evenementen in Leusden

Evenementen

Naast zakelijke evenementen  is het bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort ook mogelijk om de zalen te gebruiken voor andere evenementen zoals; private dining, high tea’s, brunches, babyshowers en trouwerijen. Welk evenement u ook voor ogen heeft, ons professionele en ervaren team staat altijd voor u klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met : sales@leusden.valk.com of telefonisch 033-4345345 

Let's meet the sun!

Acties

Let's meet the sun!

Boek uw vergaderruimte bij Van der Valk Hotel Leusden voor de maand juni 2024 en ontvang een verfrissende beloning aan het einde van uw bijeenkomst een gratis cocktail met actiecode Let’s meet the sun! Na een dag vol inspirerende discussies en bruisende ideeën, kunt u ontspannen en genieten van een smaakvolle cocktail op het recent vernieuwde terras.

Evenementen in Leusden

Evenementen

Evenementen in Leusden

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort bent u altijd verzekerd van een professioneel en perfect georganiseerd evenement; van pittige teambuildingsdagen tot aan culinaire avonden. Om uw event tot in de puntjes te verzorgen, werken wij samen met Valk Events, EVM19 en Rib Events. Een goed idee voor het bevorderen van de teamgeest en de ontspanning.