Meetings & Events

Vergaderen

Wij beschikken over diverse multifunctionele zalen (2 tot 250 personen), luxe boardrooms en een exclusief penthouse op de 7e verdieping. Wij combineren zakelijke efficiëntie met de sfeer en luxe van een viersterrenhotel.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons verkoopteam via e-mail sales@leusden.valk.com of telefonisch 033-43 45 345 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vergaderen bij Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort betekent vergaderen in stijl. U kunt kiezen uit royale zalen, complete arrangementen en professionele apparatuur om uw vergadering tot in de puntjes door ons te laten verzorgen

Feesten en partijen

Feesten in Amersfoort

Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort is de ideale locatie voor feesten en partijen. Organiseer hier uw receptie, 25-jarig huwelijksfeest, babyshower, personeelsfeest of bruiloft. Ons team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Viering!

Evenementen

Viering!

Evenementen bij Van der Valk Hotel Leusden zijn altijd verrassend en perfect georganiseerd. Wij bieden diverse uitstapjes, van pittige teambuilingdagen tot culinaire avonturen. Voor elke groep hebben wij een compleet programma. Hierbij werken wij o.a. samen met Valk Events, EVM19 en Rib Events.