Vier de kerst bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort.

Beleef een stijlvolle kerstervaring bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort! Laat je betoveren door onze feestelijke culinaire kerstbelevenissen en creëer onvergetelijke kerstherinneringen met onze exclusieve mogelijkheden. Voor de zakelijke wereld bieden we diverse opties om het jaar in stijl af te sluiten of juist te beginnen. Van sfeervolle winterbarbecues en ontspannen borrels tot smaakvolle diners; bij ons vindt u de ideale setting voor uw zakelijke evenement.

Dineren tijdens de kerst in Leusden

Dineren tijdens kerst

Op 24, 25 en 26 december kun je bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort genieten van een heerlijke kerstdiner. Onze chef-kok werkt nauw samen met de kerstman om een betoverend menu samen te stellen dat binnenkort wordt onthuld. Bereid je voor op een culinaire ervaring die je in de kerstsfeer brengt en je smaakpapillen zal betoveren.

Brunchen tijdens kerst in Leusden

Brunchen tijdens de kerst

Op 24 en 25 december kun je genieten van een verrukkelijke kerstbrunch bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. Laat ons je verwennen tijdens deze feestelijke dagen met een smaakvolle ervaring die je kerstviering onvergetelijk zal maken.

Sinterklaas in Leusden

Brunchen in Leusden

Sinterklaasbrunch

Op zondag 3 december vieren wij Sinterklaas bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort! Geniet van een gezellige Sinterklaasbrunch met het hele gezin en wordt verrast door een bezoek van Sinterklaas.

Zakelijk is ook een optie.

Op zakelijk vlak bieden we tevens een kerstborrel voor bedrijven aan, beschikbaar gedurende de maanden december en januari. Binnenkort delen we meer details over dit arrangement. Een ideale gelegenheid om samen met je team de feestelijke sfeer te ervaren en het nieuwe jaar in te luiden.

Zakelijk en groepen

Buffet tijdens de kerst

Hetzelfde geldt voor ons kerstbuffet op zakelijk gebied. Dit is beschikbaar gedurende de maanden december en januari. Binnenkort voorzien we je van meer informatie over dit smaakvolle aanbod. Een perfecte gelegenheid om samen met collega's te genieten van een feestelijke en smaakvolle bijeenkomst

Zakelijk en groepen

Barbecueën in de winter

Ook vanaf dit jaar mogelijk: een winter barbeque met jouw team, beschikbaar gedurende de volledige maanden december en januari, onder de luifels en afhankelijk van het weer. Een unieke gelegenheid om samen te komen en te genieten van een sfeervolle barbecue-ervaring, zelfs in de winterse maanden. Meer informatie volgt binnenkort.