Ontspannen in de brasserie van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Helaas is de brasserie momenteel niet beschikbaar voor reserveringen gedurende een langere periode omdat deze is afgehuurd door een externe partij. We begrijpen dat dit vervelend nieuws kan zijn voor onze gasten die graag van de brasserie gebruik willen maken. Echter, we willen wel benadrukken dat we nog steeds een aantal andere mogelijkheden bieden om te dineren en te borrelen bij ons hotel.

In ons restaurant kun je genieten van een uitgebreid menu met heerlijke gerechten en seizoensgebonden specialiteiten. Ons ervaren keukenteam bereidt dagelijks verse gerechten met hoogwaardige ingrediënten. Of je nu kiest voor een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert, we zorgen ervoor dat je een onvergetelijke culinaire ervaring hebt.

Daarnaast hebben we ook een hotelbar waar je kunt genieten van een drankje en een hapje. Onze bar biedt een uitgebreid assortiment aan cocktails, wijnen en bieren. Bovendien hebben we een selectie van snacks en finger food die perfect zijn om te delen of als aanvulling op je drankje.

Hoewel we begrijpen dat het jammer is dat de brasserie momenteel gesloten is, willen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze gasten nog steeds kunnen genieten van een geweldige ervaring in ons hotel. Ons restaurant en hotelbar bieden daarom uitstekende alternatieven waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes in een ontspannen sfeer.