Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Restaurant

Restaurant

We zijn zeer verheugd dat onze faciliteiten weer open zijn. Het restaurant en terras zijn 7 dagen per week vanaf 10.30 uur voor u geopend. Reserveren kan via 033 434 53 45, maar is niet verplicht. 


Diner tot 17:00 uur

*In verband met de huidige maatregelen is ons restaurant momenteel gesloten. Wel kunt u roomservice bestellen en gezellig op uw kamer dineren. Vanaf 17:00

Hotelbar

Hotelbar

Openingstijden 
Maandag tm zondag 08.00 – 17.00 uur.

Ontdek onze sfeervolle Hotel Bar, welke zich bevindt op de 1e etage van Hotel Leusden-Amersfoort. Naast overheerlijk vers gebak, koffie en thee kunt u in de bar genieten van een uitgebreide borrelkaart met onder andere wijn, speciaal bier, wodka, whisky en heerlijke bites.

Ontbijt

Ontbijt

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. 

Ontbijt
Het ontbijt is in buffetvorm, u kunt uw ontbijt nuttigen in het restaurant of op het terras. Om rekening te houden met het aantal bezoekers verzoeken wij u een tijdslot te reserveren. U kunt de tijd dat u wilt ontbijten reserveren bij incheck bij de receptie.  

Het buffet is geopend op:

Maandag tot en met vrijdag: 7.00 - 10.00 uur
Zaterdag en zondag: 8.00 - 11.00 uur

Eten en drinken op uw kamer

Roomservice

Vanaf 17:00 uur kunt u het diner ook op uw kamer nuttigen. Uw bestelling wordt naar de kamer gebracht inclusief borden en bestek.
Op uw kamer staat een kleine bistro tafel met stoelen.

Lekker bijkletsen onder het genot van een pot thee en diverse lekkernijen kan natuurlijk het beste tijdens een high tea bij Van der Valk Hotel Leusden.

Geniet van zoete en hartige lekkernijen, zoals cakejes, biscuits, petit fours, macarons, quiches, mini broodjes en nog veel meer. De high tea wordt geserveerd in ons restaurant met relaxte ambiance. Met mooi weer is het uiteraard mogelijk om de high tea buiten op het terras te nuttigen.