High Tea

Iets te vieren? Een gezellige high tea is ook één van de mogelijkheden. Lekker bijkletsen onder het genot van een pot thee en diverse lekkernijen kan natuurlijk het beste tijdens een high tea bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort.

Geniet van zoete en hartige lekkernijen, zoals bijvoorbeeld cakejes, biscuits, petit fours, macarons, quiches, mini broodjes en nog veel meer. De high tea wordt geserveerd in ons restaurant met relaxte ambiance. Met mooi weer is het uiteraard mogelijk om de high tea buiten op het terras te nuttigen.

Speciale wensen bij de high-tea van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Heb je wat te vieren? En wil je ter ere daarvan een high tea organiseren? Van een babyshower tot familiedag, voor elk speciaal moment maken wij graag een high tea op maat. Zo serveren wij ook high tea’s voor groepen.

Ook moederdag is natuurlijk een mooi voorbeeld van een feestdag om een high tea voor te organiseren. Maar denk ook zeker aan een kraamfeest, verjaardag of gender reveal party. Je kunt er zelfs een heel thema aan hangen. Kies voor een bepaalde kleur of ga voor een typische hapjes uit het geboortejaar van de jarige. Wij denken hierin graag met je mee.

Heb je speciale dieetwensen? Geef dit dan van tevoren aan ons door, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Prijzen van de high-tea bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Standaard high tea € 25,00 per persoon
High tea met feestthema € 30,00 per persoon

Reserveren voor de high-tea bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Wil je reserveren voor een high tea of wil je meer informatie? We helpen je graag verder. Bel naar +31 33 434 53 45 of mail naar sales@leusden.valk.com