Eten & Drinken

Menukaarten

Diner

Het à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort is een sfeervolle plek waar u zowel zakelijk als particulier kunt genieten van gerechten die speciaal voor u door gepassioneerde koks vers bereid worden. Uiteraard mogen de klassieke Van der Valk specialiteiten niet ontbreken, dus deze zult u ook terug vinden op de kaart.

Het gastvrije personeel zal uw bezoek aan het restaurant compleet maken. Zij kunnen u tevens adviseren in de keuze van de wijnen, waardoor uw komst een ware beleving zal zijn.

In ons restaurant kunt u à la carte een keuze maken. Naast vaste gerechten op de kaart treft u ook wisselende seizoens- en streekgerechten aan. Alvast de menukaart bekijken? Bekijk onze online. 

Reserveer een tafel in ons restaurant.

Lunch

Geniet van heerlijke lunchgerechten, onze chef kok heeft een uitgebalanceerde lunchkaart samengesteld met culinaire hoogtepunten en vertrouwde klassiekers. Wilt u lekker genieten van een lunch bij Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort? Bekijk onze  online.

Borrelen 

De hotelbar is uitermate geschikt voor uw ontmoetingen met familie, vrienden of zakenrelaties. Naast gebakjes, koffie en thee kunt u in de bar genieten van een uitgebreide borrelkaart met onder andere wijn, speciaal bier, wodka, whisky, gin-tonics en heerlijke bites. Bekijk onze  online.