Het restaurant van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Het restaurant van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort biedt een uitgebreid assortiment aan gerechten en dranken. Het restaurant is open voor ontbijt, lunch en diner en heeft tevens een aparte borrelkaart voor degenen die willen genieten van een hapje en drankje.

Lunch en dinerkaart Dineren bij Van der Valk

Lunchen bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

De lunchkaart is gevuld met een verscheidenheid aan smakelijke opties, waaronder verschillende soorten broodjes, salades en warme gerechten. Gasten kunnen kiezen uit een breed scala aan ingrediënten en smaken, waaronder vegetarische en veganistische opties. Het lunchmenu bevat ook seizoensgebonden gerechten en lokale specialiteiten, zoals de bekende "Boerenomelet Leusden".

Lunchen bij Van der Valk

Wijnsoorten bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Voor wijnliefhebbers bieden we een uitgebreide wijnkaart met een selectie van wijnen uit verschillende landen en regio's. Of je nu op zoek bent naar een droge witte wijn of een fruitige rode wijn, er is voor elk wat wils. Daarnaast biedt de wijnkaart ook opties voor champagne, prosecco en andere mousserende wijnen.

Borrelen bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

De borrelkaart biedt een keuze uit heerlijke hapjes en drankjes om te delen met vrienden, familie of collega's. Er zijn verschillende soorten bittergarnituur, zoals bitterballen, kaasstengels en olijven, evenals verschillende soorten cocktails, bieren en wijnen. Of combineer jij de gerechten en ga je voor de "Valk Plank"?

Met groepen dineren bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Voor groepen en evenementen bieden wij een arrangementenkaart aan met verschillende menu-opties. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, verjaardagsfeest of huwelijksreceptie organiseert, er is voor elke gelegenheid een geschikt arrangement beschikbaar.

Bekijk de arrangementkaart

Het kindermenu bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Tot slot hebben we ook aan de kleine valkjes gedacht en bieden we een speciaal kindermenu met smakelijke gerechten en drankjes die zijn afgestemd op de smaak en behoeften van kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een pannenkoek, kipnuggets of een slush puppy.

Bekijk het menu voor de kleine Valkjes

Al met al biedt het restaurant van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort een breed scala aan opties voor iedereen die op zoek is naar lekker eten en drinken, of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, borrel of een speciale gelegenheid.