Ontbijten

’s avonds heerlijk uitrusten in een van onze comfortabele kamers en in de ochtend genieten van onze heerlijke, uitgebreide ontbijtbuffet. Een goed begin van de dag. Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort begint u uw dag goed met een versbereid ontbijtbuffet.

Het ontbijtbuffet van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Dagelijks kun je bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Naast een ruime keuze uit dranken zoals verse koffie, een warm kopje thee, koude (karne)melk, verse jus d’orange en diverse vruchtensappen, serveren wij ook een ruim assortiment aan vers afgebakken broodsoorten zoals smaakvol landbrood, knapperige roombotercroissants, krokant stokbrood en nog veel meer. Om uw brood te beleggen beschikt ons ontbijtbuffet ook over een breed assortiment aan vlees- en kaassoorten. Wat dacht je van een zacht plakje kaas of een plakje ham op brood? Om de dag te beginnen met een stevig ontbijt heeft ons buffet ook verschillende Engelse ontbijtgerechten zoals scrambled eggs en bacon. Om het ontbijt goed af te sluiten vind je ook verschillende fruitsalades bij het buffet. En nieuw in ons aanbod... een pannekoekenmachine. Het enige wat je moet doen is zwaaien naar de machine en jouw pannekoek komt er uit!

Prijzen van het ontbijtbuffet van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Tarieven voor hotelgasten

Volwassenen € 19,50 per persoon per nacht
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar € 9,75 per persoon per nacht
Kinderen tot 3 jaar Gratis

Tarieven voor gasten van buitenaf

Volwassenen € 21,50 per persoon per nacht
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar € 10,75 per persoon per nacht
Kinderen tot 3 jaar Gratis

Openingstijden van het ontbijtbuffet van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort in Leusden

Maandag tot en met vrijdag 07:00 uur - 10:00 uur
Zaterdag en zondag 07:30 uur - 10:30 uur

Reserveren voor het ontbijt bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Wil je gebruik maken van ons ontbijtbuffet? Dan kun het ontbijt bij je reservering bijboeken of tijdens de check-in aangeven dat je het ontbijt wilt bijboeken. Overnacht je niet in ons hotel maar wil je wel graag komen ontbijten? Ook dat is mogelijk! 

Reserveer uw ontbijt

Ontbijtpakket bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Heb je andere plannen en moet je vroegtijdig vertrekken waardoor je geen gebruik kunt maken van ons ontbijtbuffet? Onze receptie staat je dan graag te hulp en bieden vroegtijdig vertrekkende gasten graag de mogelijkheid om een ontbijtpakket te bestellen. Wil je hier graag gebruik van maken? Vraag dan de dag van tevoren bij onze receptie aan, dan zorgen wij dat er de volgende dag een heerlijk ontbijtpakket voor je klaar staat.