Zondagsbrunch

Iets te vieren, of gewoon een gezellig samenzijn met familie, vrienden of kennissen? Iedere zondag organiseert Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort een heerlijke zondagsbrunch. ’s Nachts genieten van een heerlijke nachtrust in een van onze kamers en daarna gelijk aanschuiven bij het uitgebreide buffet. Of de auto parkeren en meteen een bord vol lekkers opscheppen. Een zondagsbrunch bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is de ideale gelegenheid om iets te vieren of om gewoon even gezellig samen te zijn.

Onze zondagsbrunch vindt plaats in ons restaurant, een sfeervol restaurant met genoeg ruimte voor een uitgebreid buffet. Het restaurant is sfeervol en huiselijk ingericht en heeft een gezellige ambiance door de vele sierkussens, gezellige accessoires en grote bloemenvazen. Schep je bord vol culinaire gerechten en neem met je gezelschap plaats op de heerlijke loungebanken of op één van de comfortabele stoelen en laat je volledig ontzorgen door chef-kok Jan en zijn team.

Bekijk de beschikbaarheid voor deze zondag!

Het brunchbuffet van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Vanaf 12:00* uur ontvangen wij je graag met een feestelijk welkomstdrankje waarna onze zondagsbrunch van start gaat. Om je elke keer weer te verassen werkt onze chef-kok samen met zijn brigade met een seizoen specialiteiten waardoor onze zondagsbrunch elke keer weer een nieuwe verassing voor je heeft. Om te beginnen beschikt onze zondagsbrunch over een heerlijk soepstation waar je de keuze hebt uit verschillende soepen en toppings. Een goed, en vooral lekker warm, begin van een heerlijke zondagsbrunch. Naast onze soepen heeft ons buffet ook een uitgebreide salade bar waar je kunt kiezen uit verschillende soorten sla, groentes, dressings en toppings om je eigen salade te creëren. Na een heerlijke kop soep of een verse, zelfgemaakte, salade kun je de brunch vervolgen met een heerlijk broodje. Ons buffet heeft namelijk verschillende soorten brood zoals een heerlijke roombotercroissant en verschillende (land)brood. Natuurlijk zijn er ook verschillende soorten vleeswaren, kaassoorten en zoetigheden voor op het brood te vinden en biedt onze brunchbuffet ook een scala van wisselende warme vis-, vlees- en vegetarische specialiteiten. Ook aan onze jongste gasten hebben we gedacht met een kinderbuffet vol lekkere snacks zoals frietjes en kroketten.

Rond 13:45 uur toveren wij ons brunchbuffet om in een waar toetjesparadijs met verschillende zoete desserts en gebakjes. Een goede afsluiter van een gezellige zondagsbrunch met vrienden, familie of kennissen.

Prijzen van de zondagsbrunch bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Volwassenen € 32,50 per persoon
65+ € 29,50 per persoon
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar € 16,25 per persoon
Kinderen tot 3 jaar Gratis

Disclaimer: Tijdens feestdagen, Moederdag en Vaderdag is de 65+ korting niet van toepassing.

Reserveren voor de zondagsbrunch bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Wil je graag een tafel reserveren voor de zondagsbrunch in Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort? Klik dan op de onderstaande knop om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Reserveren voor de zondagsbrunch

 

 

Vanaf 7 juli 2024 tot 31 augustus 2024 severen wij geen zondagsbrunch.

* Vanaf 1 september 2024 start onze zondagsbrunch op 12:30 uur.