E-choppers huren bij Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort

Als je op zoek bent naar een leuke manier om de omgeving te verkennen tijdens jouw verblijf bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort, dan is het huren van een e-chopper een geweldige optie. Met deze trendy, elektrische scooters kun je op een unieke manier genieten van de omgeving en de frisse lucht.

Bekijk beschikbaarheid

Bij het hotel kun je gemakkelijk een e-chopper huren voor een dagje uit. De huurprijs voor een e-chopper is vanaf € 35,00 en de scooters zijn beschikbaar voor hotelgasten. Met deze stoere, elektrische scooters kun je gemakkelijk de omgeving verkennen, zoals de mooie natuurgebieden, historische steden en pittoreske dorpjes.

De huisregels op een rij

  • Je hebt een rijbewijs nodig: dit kan auto, motor of scooter rijbewijs zijn;
  • Alleen voor hotelgasten
  • Een helm is verplicht

Met deze huisregels zorgt het hotel ervoor dat het huren van e-choppers veilig en verantwoordelijk blijft. Dit is ook belangrijk omdat de e-choppers een relatief nieuwe manier zijn om de omgeving te verkennen. Door deze regels te volgen, kan iedereen veilig en zonder zorgen genieten van het rijden op een e-chopper.

Tijdsblokken

Er zijn verschillende tijdsblokken mogelijk gedurende de dag. Klik op de onderstaande knop om het gehele schema te bekijken.

Duur Kosten
max. 3 uur 35.00
max. 6 uur 49.00

Huur een e-chopper

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke manier om de omgeving te verkennen tijdens jouw verblijf bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort, dan is het huren van een e-chopper een geweldige optie. Met een betaalbare huurprijs en de veiligheidsregels die het hotel hanteert, kun je genieten van een fantastische ervaring en een onvergetelijke tijd hebben tijdens jouw verblijf.