Fiets huren in Leusden

Fietsen is een geweldige manier om de omgeving te verkennen en te genieten van de frisse lucht en de prachtige natuur. En als je verblijft bij het Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort, dan is het huren van een fiets de perfecte manier om de omgeving te ontdekken.

Huur jouw fiets in Leusden

Het hotel biedt een scala aan fietsverhuurmogelijkheden voor haar gasten. Voor slechts € 17,50 per dag kun je een normale fiets huren en de omgeving verkennen op je eigen tempo. Als je op zoek bent naar extra ondersteuning tijdens het fietsen, dan is een elektrische fiets een goede keuze. Voor € 29,50 per dag kun je genieten van de voordelen van een elektrische fiets en de heuvels en bergen in de omgeving met gemak beklimmen.

Als je liever jouw eigen fiets meeneemt, dan biedt het hotel ook een gratis overdekte parkeergarage waar je jouw fiets veilig kunt stallen. Op deze manier kun je met jouw eigen fiets genieten van de omgeving zonder je zorgen te maken over de veiligheid van je fiets.

Leusden en Amersfoort zijn beide prachtige steden met veel te bieden. Met de fiets kun je gemakkelijk beide steden verkennen en genieten van hun historische bezienswaardigheden, levendige pleinen en gezellige cafés en restaurants. Daarnaast biedt de omgeving ook vele natuurlijke attracties, zoals het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en het Henschotermeer.

Prijzen

Normale fiets € 17,50 per dag
Elektrische fiets € 29,50 per dag

Kortom, fietsen huren bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is een geweldige manier om de omgeving te verkennen en te genieten van de prachtige natuur. Met betaalbare fietsverhuurmogelijkheden en gratis stalling voor jouw eigen fiets, is het gemakkelijk om op de fiets te stappen en te genieten van de omgeving op jouw eigen tempo.

Fietsen reserveren