Was- en stomerijservice

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort bieden we onze hotelgasten een handige was- en stomerijservice aan om ervoor te zorgen dat jouw kleding er op zijn best uitziet en ruikt tijdens jouw verblijf bij ons. Om gebruik te maken van deze service, dien je de kleding voor 12:00 uur op werkdagen bij de receptie in te leveren. Vervolgens wordt jouw kleding professioneel gereinigd en kun je het de volgende dag om 13:00 uur ophalen bij de receptie.

We bieden verschillende opties aan, waaronder het wassen en drogen van kleding, het strijken van overhemden en kostuums, en het reinigen van delicate stoffen. Voor prijzen en extra waszakken kun je terecht bij de receptie.

Onze was- en stomerijservice is een gemakkelijke en betaalbare manier om ervoor te zorgen dat jouw kleding er op zijn best uitziet tijdens jouw verblijf bij ons. Neem gerust contact op met de receptie voor meer informatie over onze was- en stomerijservice en hoe we jouw kleding kunnen verzorgen terwijl je geniet van jouw verblijf bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort.