Vergaderen in Leusden-Amersfoort

Direct naast de A28 en vlak bij de A1, vindt u het sfeervolle Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. Leusden ligt centraal in Nederland waardoor het hotel goed te bereiken is. Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort beschikt over 8 multifunctionele zalen beschikbaar voor 2 tot maximaal 250 personen. Daarnaast telt Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort over 171 hotelkamers waardoor u na uw vergadering gemakkelijk kunt blijven slapen.

Vergaderen

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort beschikt over 8 multifunctionele vergaderruimtes van verschillende afmetingen. Dit maakt ons uitermate geschikt voor kleine en grote vergaderingen voor zowel de particuliere als de zakelijke gast. Van conferenties, kleine en grote vergaderingen tot aan presentaties en examens; alles is mogelijk in onze moderne zalen. Tel daar de flexibiliteit en ervaring van ons personeel bij op en u bent zeker van een perfect verloop van uw vergadering.

Al onze vergaderzalen beschikken over gratis WiFi, voldoende daglicht en verduistermogelijkheden, zodat u op ieder moment uw laptopscherm goed kunt bekijken. Ook heeft de mogelijkheid om uw vergaderzaal te voorzien van een flip-over (met papier en stiften), een beamer inclusief projectiescherm en katheder. Wilt u uw vergadering helemaal compleet maken? Met onze vergaderarrangementen bent u zeker van een compleet verzorgd vergadering met lunch/diner.

Ligging en bereikbaarheid

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort ligt in het midden van Nederland, direct aan de A28 en vlak bij de A1. Het hotel is daardoor gemakkelijk met de auto te bereiken. Er is een treinstation in Amersfoort met verbindingen vanuit grote steden en een bushalte op loopafstand van het hotel. Ook de luchthaven van Schiphol is gemakkelijk binnen een uur te bereiken.

Faciliteiten Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Naast onze uitgebreide vergadermogelijkheden beschikt Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort over 171 ruime kamers, een hotelbar, sfeervol restaurant, een overdekt terras en een knusse brasserie. Daarnaast beschikt het hotel over een Circus Gran Casino, was- en stomerij service, roomservice en kunt u als gast gratis sporten bij het Theo Meyer Sportcentrum.

Alle kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het hele hotel is voorzien van gratis wifi en beschikt over ruime parkeermogelijkheden waarvan enkelen met een elektrisch oplaadpunt. Parkeert u de auto liever binnen? Als gast kunt u geheel kosteloos parkeren op ons parkeerterrein of in onze parkeergarage.