Overnachten met je huisdier in Leusden

Als u op zoek bent naar een huisdiervriendelijke accommodatie in Leusden, dan is het Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort een uitstekende keuze.Wij bieden verschillende kamers waar u samen met uw huisdier kunt verblijven, zodat u uw geliefde huisdier niet hoeft te missen tijdens uw verblijf.

Belangrijk

  • Maximaal 1 huisdier per kamer.
  • Huisdieren dienen vooraf geboekt te worden. Wanneer een huisdier niet vooraf is geboekt is, wordt er € 35 per huisdier per nacht in rekening gebracht ipv € 25 per huisdier per nacht.

Het hotel beschikt over comfortabele kamers die zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen die u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. De kamers zijn ruim en bieden voldoende ruimte voor u en uw huisdier om te ontspannen. Bovendien zijn er in het hotel verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, bar, fitnessruimte en gratis parkeergelegenheid, zodat u en uw huisdier zich volledig kunnen ontspannen.

Bekijk de mogelijkheden

Als u samen met uw huisdier wilt genieten van de buitenlucht, dan zijn er verschillende parken en wandelroutes in de buurt van het hotel waar u samen kunt wandelen. De omgeving van Leusden biedt ook tal van mogelijkheden voor activiteiten zoals fietsen en watersporten.

Bij het boeken van uw verblijf in het Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort dient u wel rekening te houden met de huisregels voor huisdieren. Zo zijn er bijvoorbeeld extra schoonmaakkosten verbonden aan het verblijf van uw huisdier in de kamer. Het is daarom aan te raden om vooraf contact op te nemen met het hotel om de mogelijkheden en huisregels te bespreken.

Kortom, als u op zoek bent naar een huisdiervriendelijke accommodatie in Leusden, dan is het Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort een uitstekende optie. Met comfortabele kamers, uitstekende faciliteiten en de mogelijkheid om uw huisdier mee te nemen, bent u verzekerd van een aangenaam verblijf.