Huisregels voor het meebrengen van uw huisdier in ons hotel

We heten uw huisdier van harte welkom in ons hotel! Om ervoor te zorgen dat uw verblijf en dat van alle andere gasten aangenaam verloopt, hebben we een aantal huisregels opgesteld. Voor € 25,00 per nacht ontvangt u een dekentje, voederbakje, waterbakje en brokjes voor uw huisdier.

Bekijk beschikbaarheid

Belangrijk

  • Maximaal 1 huisdier per kamer.
  • Huisdieren dienen vooraf geboekt te worden. Wanneer een huisdier niet vooraf is geboekt is, wordt er € 35 per huisdier per nacht in rekening gebracht ipv € 25 per huisdier per nacht.

Om rust te bewaren in het hotel, vragen wij u vriendelijk om uw hond aan de lijn te houden wanneer u zich door het hotel verplaatst. Uw hond is welkom in onze hotelbar met houten ondervloer en op ons terras buiten. Zo zorgen we samen voor een vloer die gemakkelijk schoon te maken is, mocht er onverhoopt een ongelukje gebeuren. Onze collega's staan klaar om u te helpen en te adviseren bij het aanschuiven voor ontbijt, lunch, diner of een kopje koffie.

Om het hotel hygiënisch en rustig te houden, vragen wij u vriendelijk om uw hond rustig op de vloer te houden en onze collega's te vragen om een drinkwaterbak indien nodig. Wij hopen dat u deze huisregels in acht neemt tijdens uw verblijf met uw huisdier.

Het team van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort wenst u en uw huisdier een prettig verblijf toe!