Geniet van een heerlijke paasbrunch in Leusden bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort op 1e en 2e paasdag.

Als je op zoek bent naar een heerlijke en feestelijke manier om Pasen te vieren, dan is brunchen bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort de perfecte keuze. Gelegen in het prachtige Leusden, biedt dit hotel een uitgebreide paasbrunch aan op de eerste en tweede paasdag.

Op de eerste paasdag nodigt Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort je uit om te komen genieten van een uitgebreide paasbrunch met je familie en vrienden. Deze brunch wordt gehouden in een gezellige en feestelijke sfeer en biedt een brede selectie van heerlijke gerechten en drankjes. Vanaf 12:00 uur 's middags is het buffet geopend en kan je genieten van een uitgebreid aanbod van verschillende soorten broodjes, croissants, gebakjes, vleeswaren, kaas, vis, salades en nog veel meer. Daarnaast is er ook een speciaal kinderbuffet, waar de kleintjes kunnen genieten van hun favoriete gerechten.

Op de tweede paasdag kan je eerst een bezoek brengen aan de meubelboulevard in Amersfoort en je dag vervolgens voortzetten met een heerlijke paasbrunch bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. Ook deze brunch is inclusief een brede selectie van heerlijke gerechten en drankjes en biedt een gezellige en feestelijke sfeer.

Tarieven voor de brunch op eerste paasdag

Volwassenen € 45,50 per persoon
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar € 22,50 per persoon
Kinderen tot 3 jaar Gratis

Reserveren voor eerste paasdag

Tarieven voor de brunch op tweede paasdag

Volwassenen € 43,50 per persoon
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar € 21,50 per persoon
Kinderen tot 3 jaar Gratis

Reserveren voor tweede paasdag

Een van de voordelen van de paasbrunch bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is dat de brunchprijzen inclusief sappen, koffie en thee zijn. 

Naast het heerlijke eten en drinken, biedt Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort ook een prachtige omgeving om van te genieten. Het hotel is gelegen in het mooie Leusden en biedt een prachtig uitzicht op het omringende landschap. Bovendien beschikt het hotel over ruime en comfortabele kamers, waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag vol feestelijkheden.

In het kort, als je op zoek bent naar een gezellige en heerlijke manier om Pasen te vieren, dan is brunchen bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort de perfecte keuze. Met een uitgebreid buffet van heerlijke gerechten en drankjes, een gezellige sfeer en een prachtige omgeving, is dit de ideale plek om te genieten van een onvergetelijke paasbrunch met je familie en vrienden.