Geniet van een feestelijk Paasdiner in Leusden bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort: heerlijke gerechten en gezellige sfeer!

Als je op zoek bent naar een gezellig en sfeervol restaurant om te dineren tijdens Pasen in Leusden, dan ben je bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort aan het juiste adres. Het restaurant biedt een speciaal paasmenu aan met heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en een feestelijk paasdessert.

De gerechten

Als voorgerecht heb je keuze uit drie heerlijke gerechten: een frisse salade met gerookte zalm, een bonbon van carpaccio of een groente taartje. De salade met gerookte zalm is een smaakvolle en lichte start van het diner, terwijl de bonbon van carpaccio en het groente taartje juist wat meer body geven aan de maaltijd.

Als hoofdgerecht kun je kiezen uit drie gerechten: gebakken zeebaars, entrecote van de grill of een stampotje. De gebakken zeebaars is een echte aanrader voor visliefhebbers. De entrecote van de grill is een heerlijk stuk vlees dat perfect wordt gegrild en geserveerd met bijpassende saus en groenten. Het stampotje is een typisch Nederlands gerecht met een moderne twist. Het is een smaakvol gerecht waarvan je gegarandeerd zult genieten.

Om het diner feestelijk af te sluiten, heeft het restaurant een heerlijk paasdessert samengesteld. Het dessert is een echte traktatie voor de zoetekauwen onder ons en bestaat uit een combinatie van chocolade, fruit en andere lekkernijen.

Van de kaart eten

Naast het speciale paasmenu is het ook mogelijk om te dineren van de kaart. Het restaurant biedt een ruime keuze aan gerechten die geschikt zijn voor iedere smaak en dieetwens.

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om tijdig een tafel te reserveren. Het restaurant van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is een populaire bestemming tijdens Pasen en het kan snel volgeboekt zijn. Reserveer daarom tijdig een tafel en geniet van een heerlijk diner tijdens Pasen in Leusden.