Geniet van een feestelijk Paasdiner in Leusden bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort: heerlijke gerechten en gezellige sfeer!

Als je op zoek bent naar een gezellig en sfeervol restaurant om te dineren tijdens Pasen in Leusden, dan ben je bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort aan het juiste adres. Het restaurant biedt een speciaal paasmenu aan met heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en een feestelijk paasdessert.

Ontdek Het Betoverende Paasmenu bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Dompel jezelf onder in een culinaire belevenis tijdens Pasen bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. Op 31 maart en 1 april 2024 presenteren wij ons exclusieve Paasmenu, waar traditie en smaak samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Voorgerechten

  1. Jonge Sla met Serranoham, Kappertjes, Balsamico Siroop en Kwarteleitjes: Een smaakvolle combinatie van verse sla, hartige serranoham en subtiele accenten van balsamico siroop.
  2. Gerookte Zalm Bonbon met Eiersalade en Pesto: Laat je verrassen door de elegantie van gerookte zalm, verrijkt met romige eiersalade en verfijnde pesto.
  3. Avocado met Groene Asperges en Baba Ganoush: Geniet van de frisheid van avocado, gecombineerd met knapperige groene asperges en zijdezachte baba ganoush.

Hoofdgerechten

  1. Gebakken Zalm met Aspergesaus op Lintpasta: Een perfect gebakken zalmfilet, bedekt met een romige aspergesaus, geserveerd op delicate lintpasta.
  2. Rib Eye van 250 g met Café de Paris Boter op Roerbakgroenten: Proef de sappigheid van onze rib eye, gekruid met rijke Café de Paris boter en geserveerd met knapperige roerbakgroenten.
  3. Roergebakken Kikkererwten, Peultjes en Haricots Verts, Geserveerd in een Geroosterde Aubergine met Linzenragout op Basis van Kokosroom: Een verrukkelijke vegetarische optie waarbij de rijke smaken van kikkererwten, peultjes en linzen samenkomen in een harmonieuze melange.

Nagerecht: Een Zoete Afsluiting van Je Paasdiner Geniet van onze heerlijke Paas Dame Blanche: Vanille-ijs met chocoladeroom, gesuikerde pecannoten, warme chocoladesaus en feestelijke paaseitjes. Een perfecte finale voor je gastronomische reis.

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om tijdig een tafel te reserveren. Het restaurant van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is een populaire bestemming tijdens Pasen en het kan snel volgeboekt zijn. Reserveer daarom tijdig een tafel en geniet van een heerlijk diner tijdens Pasen in Leusden.

Reserveren Paasmenu