Vier Pasen met de paashaas bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort: paaseieren zoeken, knutselen en smullen!

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort zijn er tijdens Pasen tal van leuke activiteiten voor kinderen. Het begint al bij de ontvangst bij het hotel, waar ze warm verwelkomd worden door de vriendelijke medewerkers en de paashaas zelf. De paashaas is een populaire figuur tijdens Pasen en kinderen zijn dol op hem. Hij is altijd bereid om met hen te poseren voor een leuke foto en deelt graag paaseitjes uit.

Paaseieren zoeken bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Een hoogtepunt voor veel kinderen is het paaseieren zoeken. De paashaas verstopt de paaseieren op verschillende plekken in het hotel en de kinderen kunnen op zoek gaan naar deze lekkernijen. Het is altijd weer spannend om te zien wie de meeste eieren kan vinden en wie er uiteindelijk het gouden ei in handen krijgt.

Voor de creatieve Valkjes.

Naast het zoeken van paaseieren, kunnen kinderen ook creatief aan de slag met het versieren en tekenen van paaseieren. Er wordt gezorgd voor verf, stiften, glitter en andere knutselmateriaal. Dit is een geweldige manier voor kinderen om hun creativiteit te stimuleren en hun eigen paasei te creëren. Het is bovendien een leuke activiteit om samen met vriendjes en vriendinnetjes te doen.

Een extra verrassing...

Maar er is meer! De paashaas heeft ook nog een extra verrassing voor de kinderen van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. Hij heeft namelijk 3 gouden eieren verstopt in het hotel. Dit is een spannende uitdaging voor de kinderen om op zoek te gaan naar deze bijzondere eieren. Wie weet vinden zij wel het ei met de hoogste waarde en gaan zij naar huis met een mooie prijs.

Na alle activiteiten is het tijd om te genieten van de paasbrunch. Het buffet biedt een ruime keuze aan gerechten en er is voor ieder wat wils. Van hartig tot zoet, van warm tot koud, alles is mogelijk. De kinderen kunnen smullen van hun favoriete gerechten en zich tegoed doen aan de lekkere chocolade eieren en andere zoete lekkernijen.

Kortom, Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is de ideale plek om Pasen te vieren met het hele gezin. Er is voor jong en oud van alles te beleven en de kinderen zullen zich zeker vermaken tijdens de vele activiteiten die het hotel te bieden heeft. Voor meer informatie over de paasactiviteiten en de gouden eieren actie kunt u terecht op de website van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort.