Vier Pasen bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Vier Pasen in Leusden - Amersfoort

Kom Pasen vieren bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort! We hebben allerlei leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd, zoals tekenen, eieren schilderen en een ontmoeting met de paashaas voor een leuke foto.

Kom gezellig langs en vier Pasen op een feestelijke manier met het hele gezin. Reserveer nu je plekje en maak er een onvergetelijke Pasen van!

1e en 2e paasdag

Paasbrunch in Leusden

Geniet van een heerlijke Paasbrunch bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort! Laat je verrassen door onze uitgebreide selectie aan gerechten, waaronder verse broodjes, salades, eiergerechten en nog veel meer. En natuurlijk mag een lekker glaasje bubbels niet ontbreken op deze feestelijke dag.

Kom gezellig langs met je familie en vrienden en geniet van een smakelijke en ontspannen Paasbrunch. Reserveer nu je tafel en maak er een onvergetelijke Paasdag van!

1e en 2e paasdag

Paasdiner in Leusden

Kom dineren bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort! Onze chef-kok en zijn team hebben speciaal voor deze avond een verrassend en smaakvol menu samengesteld met de beste ingrediënten van het seizoen. Geniet van een heerlijk voorgerecht, een verrukkelijk hoofdgerecht en een feestelijk dessert. En natuurlijk bieden we ook bijpassende wijnen aan om de smaken compleet te maken.

Kom samen met je dierbaren genieten van een sfeervol en culinair Paasdiner. Reserveer nu je tafel en maak er een onvergetelijke avond van!

Vind jij het gouden ei?

Het gouden ei!

Ontdek de spannende uitdaging "Het Gouden Ei" bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort! Ga op zoek naar het gouden ei dat verstopt is in ons hotel en maak kans op fantastische prijzen.

Geniet van een heerlijke High Tea bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort! Laat je verwennen door een selectie van zoete en hartige lekkernijen, zoals scones, petit fours, sandwiches en nog veel meer. Daarnaast kun je genieten van een ruime keuze aan verschillende soorten thee en koffie.