SEE & DO BIJ VAN DER VALK LEUSDEN

ONTDEK ONZE OMGEVING

In het prachtige Leusden wordt u omringd door verschillende grote natuurgebieden. Ontdek al wandelend of fietsend de natuur in de omgeving. Wist u bijvoorbeeld dat er vlak naast het hotel een natuurgebied ligt? Vanuit het hotel staat u binnen een aantal stappen in Natuurgebied de Mossel. Ideaal om even een frisse neus te halen na het ontbijt of na de lunch. Bekijk hier alle buitenactiviteiten in de buurt van Van der Valk Hotel Leusden.

*Let op! Op dit moment zijn niet alle buitenactiviteiten mogelijk. Check van te voren de betreffende website voor de huidige openingstijden.

Verhuur

E-choppers

Ontdek de omgeving van Leusden met onze toffe e-choppers! Rijd met de wind door de haren door leuke dorpjes en langs mooie natuurgebieden.

Leusden en omgeving

Activiteiten

Bekijk hier voor alle leuke activiteiten in en rondom Leusden!

ACTIVITEITEN

Kids activiteiten

In en rondom ons hotel is er van alles te doen voor onze kleinste gast!

Leusden en omgeving

Wandelen

Verblijft u bij Van der Valk Hotel Leusden en houdt u van wandelen? Dan hoeft u zich zeker niet te vervelen. Vlakbij ons hotel zijn prachtige wandelroutes te vinden die zeker de moeite waard zijn.

Routes

Fietsen

Huur een (elektrische) fiets voor een fietstocht in de prachtige omgeving van ons hotel in Leusden. Wat dacht u van een fietstocht langs de duinen en bossen of een fietsroute vol historie?! Bij de receptie vindt u allerlei schitterende fietsroutes.