SEE & DO BIJ VAN DER VALK LEUSDEN

ONTDEK ONZE OMGEVING

Ontdek de omgeving van Amersfoort en ga er op uit! Ga jij naar de bioscoop in Amersfoort? Kom je zwemmen? Of ga je gezellig winkelen in het centrum van Amersfoort? Het kan allemaal in hartje Amersfoort!

Ontdek de omgeving van Leusden en ga er op uit! Gooi jij een strike bij het bowlen? Waag jij een gokje in het Circus Gran Casino in Leusden? Of ga jij naar 14 het theaterspektakel over Johan Cruijff in het AFAS Theater? Het kan allemaal in Leusden!

Leusden en Amersfoort

Ontdek de omgeving

Ontdek de omgeving van Leusden en Amersfoort met een mooie wandeling, één van onze gehuurde fietsen of onze e-choppers. Ga er op uit en laat je verassen door de prachtige natuur van Leusden-Amersfoort!

ACTIVITEITEN

Voor het gezin

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is de perfecte overnachting met het gezin. In de omgeving hebben we de Pyramide van Austerlitz, mogelijkheiden tot indoor trampoline springen, de bioscoop en bowlen!

Naast Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort ligt het AFAS Theater, de ideale plek om een theaterstuk te bewonderen. Of duik je liever de geschiedenisboeken in en ontdek je het verhaal achter Kamp Amersfoort?

De zon komt door en dat betekend waterpret! In de omgeving van Leusden-Amersfoort zijn genoeg wateractiviteiten te beleven. Ga je voor de rondvaart door Amersfoort of geniet je liever op het recreatiegebied in Zeumeren?