.

Activiteiten in Amersfoort

In de omgeving van Amersfoort

Wateractiviteiten in Amersfoort

Rondvaart in Amersfoort

Een rondvaart in Amersfoort kan via Waterlijn. In de winterperiode van november tot en met maart varen ze niet. Maar daarna is het weer mogelijk om een rondvaart in Amersfoort te beleven!

Wateractiviteiten

Suppen in Amersfoort

Wie van de natuur houdt gaat mee suppen in omgeving Leusden-Amersfoort. Ga samen met een groepje heerlijk suppen door Leusden. Je start bij Theehuis Monchouette en supt over het Valleikanaal.

Wateractiviteiten in Amersfoort

Sloep huren in Amersfoort

Heerlijk een dagje genieten op het water? Dat kan! Bij Aan Het Roer kan je namelijk een sloep huren. Samen met het gezin een dagje varen. Je hebt voor een sloep geen vaarbewijs nodig.

Wateractiviteiten in Amersfoort

Kajakken in Amersfoort

Zin in een uniek dagje uit? Ga dan genieten van een dagje op het water met een kajak of kano. Kanoverhuur Vathorst biedt een heerlijk kano-avontuur in zowel een stadse als natuur(lijke) omgeving.

Activiteiten in Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

In Dierenpark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Hier hoef je niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Glij langs de hyena's, vaar tussen de ringstaartmaki's en duik met de dassen onder de grond!

Activiteiten in Amersfoort

Trampoline in Amersfoort

Trampolinespringen alleen geschikt voor de grotere waaghalsen? Zeker niet! Ook de kleintjes zijn gek op trampolines. Deze locatie heeft een speciaal springparadijs opgezet voor kinderen Een superleuke én veilige manier om te leren springen, rollen en vallen (en opstaan natuurlijk)!

Activiteiten in Amersfoort

Indoor activiteiten in Amersfoort

Speel diverse activiteiten in het game café, gooi een strike tijdens het bowlen, een potje poolen of zorg jij voor de oplossing om te ontsnappen uit de escape room? Een locatie vol met leuke indoor activiteiten in Amersfoort is dan perfect.

Activiteiten in Amersfoort

Midgetgolf in Amersfoort

Bij Bosbad Amersfoort hebben ze een midgetgolfbaan met 18 wedstrijdbanen, een ware uitdaging voor jong en oud! Met een korte ‘swing’ en een goede ‘putt’ speel je zo een ‘hole-in-one’.

Amersfoort biedt meerdere mogelijkheden om een film op het witte doek te bekijken! Heerlijk genieten met een bak popcorn en een drankje bij de bioscoop. We hebben de mogelijkheden op een rijtje gezet.

Historie van Amersfoort

Kamp Amersfoort

Nationaal Monument Kamp Amersfoort ligt op de grens van Leusden en Amersfoort. Het houdt de herrinering in stand van het leed dat circa 47.000 gevangenen hebben moeten doorstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Historie van Amersfoort

Mondriaanhuis

Het Mondriaanhuis in Amersfoort is een museum en het geboortehuis van Piet Mondriaan. Hier kun je alles ontdekken over het leven en en werk van de schilder. Leuk voor jong en oud!