Zwemmen in Amersfoort

Het Bosbad ligt in een bosrijke omgeving en staat voor genieten! Of je nou graag banen trekt, gek bent op waterglijbanen of lekker wil luieren bij het Bosbad zit je goed. Bosbad Amersfoort heeft een 50 meter bad waarin ze in de ochtend twee banen vrij houden voor het banenzwemmen. Naast het 50 meter bad liggen twee grote baden met ondiepere gedeeltes waar je lekker van de glijbanen kunt en kunt spelen met de waterspuiters.

Voor de peuters is er een apart gedeelte met diverse baden voorzien van leuke speel elementen in jungle stijl en een geweldige zandbak met leuke elementen en een echte waterpomp. Om de baden heen is een grote ligweide waar je heerlijk kan genieten van de zon, maar ook een balletje kunt trappen en een potje volleybal kunt spelen.

Openingstijden

Momenteel gesloten.

Tarieven

  • Het tarief voor een los bad Recreatief zwemmen  is € 7,00 per persoon; kinderen van 0 en 1 jaar mogen gratis naar binnen.
  • Voor het Speciale uurtje Banenzwemmen in het 50-meterbad van 08.30-09.30 uur geldt het tarief van € 4,75 per persoon (voor 09.45 uur het terrein verlaten).
  • Kom je na 16.00 uur binnen, dan geldt het tarief van € 4,75 per persoon

Ligging en bereikbaarheid

Barchman Wuytierslaan 232,
3819 AC Amersfoort

Probleem melden

Het kan voorkomen dat er informatie verouderd is of onjuist is. We zouden je willen vragen om je oplettendheid kenbaar te maken door te mailen naar marketing@leusden.valk.com.