Zwemmen in Leusden

Zwemmen in Leusden is mogelijk bij Zwembad Octopus in Leusden. Octopus is een modern bad met veel mogelijkheden voor waterrecreatie en -activiteiten. Of je nou graag baantjes trekt of juist gek bent op glijbanen, wildwaterkreken en stroomversnellingen, bij dit zwembad van SRO zit je goed.

Over het zwembad

In Leusden, in het midden van het land en goed bereikbaar via de A1 en de A28 is zwembad Octopus te vinden. Wil je komen vrijzwemmen, van de waterglijbaan, aquasporten of een kinderfeestje vieren? Zoek je zwemles voor jezelf of voor je kind(eren)? Zwembad Octopus biedt het allemaal.

Recreatiebad

Het speelse recreatiebad, met onder meer een stroomversnelling, een draaikolk, een bubbelbad en massageligbanken heeft een gemiddelde watertemperatuur van 31 graden. Zet jij een snelle tijd neer op de spectaculaire waterglijbaan? En voor de allerkleinsten heeft het zwembad een apart peuter- kleutergedeelte met een Octopus-glijbaantje.

Wedstrijdbad

Het wedstrijdbad (15 x 25 meter) heeft een gemiddelde temperatuur van 28 graden en heeft een beweegbare bodem. Er zijn professionele startblokken en een leuke duikplank.

Extra verwarmd doelgroepenbad

Zwem je liever in warmer water of moet je revalideren? Het extra verwarmde doelgroepenbad (9 x 15 meter) beschikt over een luie trap, een beweegbare bodem en heeft een gemiddelde temperatuur van 33 graden. Dit bad is uitermate geschikt voor mensen die op therapeutische basis willen zwemmen en voor mensen met reumatische aandoeningen.

Openingstijden van Zwembad Octopus Leusden

Maandag 07:30 - 21:30 uur
Dinsdag 07:30 - 21:30 uur
Woensdag 07:30 - 21:30 uur
Donderdag 07:30 - 21:30 uur
Vrijdag 07:30 - 21:30 uur
Zaterdag 09:00 - 16:00 uur
Zondag 09:00 - 16:00 uur

Ligging en bereikbaarheid

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

Probleem melden

Het kan voorkomen dat er informatie verouderd is of onjuist is. We zouden je willen vragen om je oplettendheid kenbaar te maken door te mailen naar marketing@leusden.valk.com.