Recreatiegebied Zeumeren

Centraal gelegen in Nederland direct aan de A1 en 20 minuten verwijdert van Van der Valk Hotel Leusden, ligt Zeumeren. 

Zeumeren is een veelzijdig recreatiegebied met diverse sportieve activiteiten, verschillende zandstranden, ruime ligweiden en goede faciliteiten. Door de horecagelegenheden, activiteiten en de ligging midden in Nederland is het gebied een ideale locatie voor bijvoorbeeld een dagje uit met het gezin, een bedrijfsuitje, de jaarlijkse familiedag, een schoolreisje, kinderfeestje of ander evenement.

Op Zeumeren kan je onder andere shortgolfen, waterskiën, midgetgolfen, footgolfen, wakeboarden, SUPpen, kanoën, zwemmen, zonnen en binnen en buiten spelen in het grootste avonturenparadijs van Nederland!

Maak je dag compleet met een overheerlijk diner in ons restaurant. Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort kun je genieten van een breed scala aan culinaire hoogstandjes in ons restaurant. Van verse visgerechten tot smakelijke vleesgerechten, er is voor ieder wat wils.

Bekijk de culinaire mogelijkheden

Ligging en bereikbaarheid

Westervoortsedijk 73-LB
6827 AV Arnhem

Probleem melden

Het kan voorkomen dat er informatie verouderd is of onjuist is. We zouden je willen vragen om je oplettendheid kenbaar te maken door te mailen naar marketing@leusden.valk.com.