Dierenpark Amersfoort

Kom je naar DierenPark Amersfoort dan beleef je een dag vol dieren en avontuur. Je hoort, ziet en voelt van alles tijdens uw bezoek.

Hoor je van ver de dino's al brullen?

In het DinoBos wonen ruim 70 levensechte dinosauriërs waarvan er meerdere brullen of bewegen! Ook de diverse apen, leeuwen en imposante olifanten laten soms van zich horen. Bezoek je de Nacht, spits dan je oren. Tijdens deze tocht kun je onverwachts nachtdieren tegenkomen.

In DierenPark Amersfoort zie je alle dieren van heel dichtbij. 

Je staat vaak letterlijk neus aan neus met niets minder dan een glazen wand tussen jou en de dieren. Bij de lange giraffen op de Savanne sta jij op dezelfde hoogte en kijk je recht in hun grote ogen. In de Stad der Oudheid zie je krokodillen, bavianen en de indrukwekkende tijgers.

Ooit een spin gevoeld?

Misschien bent je de mazzelaar die een spin of slang mag vasthouden bij de Koele Knuffels. Of bezoek de geiten, schapen en konijnen die je mag aaien. En in de Vogelvolière kun je vogels voeren. Misschien komen ze zelfs wel op je zitten. Wil je vlinders in je buik voelen? Hang dan de aap uit in een van de drie speeltuinen.

In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Hier hoef je niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Glij langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je gezicht!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00 uur
Woensdag 10:00 - 17:00 uur
Donderdag 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 10:00 - 17:00 uur

Ligging en bereikbaarheid

Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort

Probleem melden

Het kan voorkomen dat er informatie verouderd is of onjuist is. We zouden je willen vragen om je oplettendheid kenbaar te maken door te mailen naar marketing@leusden.valk.com.