Dineren

 

Het sfeervolle restaurant van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is de ideale plek om je dag af te sluiten met een heerlijk diner. Na een uitgebreid 3-gangen diner of een lekker hoofdgerecht loop je de gang af en ben je meteen in je kamer. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons te komen dineren wanneer je niet bij ons overnacht. Onze menukaart heeft een unieke combinatie van traditionele Valk klassiekers en wisselende seizoen specialiteiten. Daarnaast staan er ook verschillende vegetarische gerechten op de kaart.

Kom dineren bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Dineren bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Wij verwelkomen je graag tussen 16:30 uur en 22:00 uur voor een heerlijk diner in ons restaurant, de ideale plek voor een gezellige avond vol culinaire gerechten. In ons restaurant staan de medewerkers klaar om je avond volledig te ontzorgen en te voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Je hoeft alleen nog maar plaats te nemen op de heerlijke loungebanken of in een van de comfortabele stoelen. De vele accessoires en planten zorgen voor een sfeervolle en gezellige uitstraling. Dit maakt het restaurant de ideale plek om even helemaal te ontspannen en te genieten van een heerlijk diner in een gezellige ambiance.

Dinerkaart

 

De dinerkaart van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Onze dinerkaart is met zorg samengesteld en is gefocust op het bieden van duurzame maar lekkere gerechten. Op de kaart zijn daarom verschillende soorten gerechten te vinden. Van Echte Valk klassiekers die niet meer weg zijn te denken van de kaart tot aan gerechten met internationale invloeden. Maar de kaart bevat daarnaast ook diverse vegetarische gerechten.

Om het diner goed af te trappen kun je kiezen uit één van onze heerlijke, warme soepen, verse salades of andere voorgerechten en Valk klassiekers. Onze hoofdgerechten bestaan uit een afwisseling van vis-, vlees- en vega specialiteiten. Als kerst op de taart geniet je van één van onze heerlijke toetjes.

Kom gezellig eten in Leusden Dinerkaart

Het menu van de chef van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Het menu van de chef is wekelijks anders. Voorbeelden van het menu van de chef zijn gerookte eend met boerenjongens & rode kool, bloemkool soep met room & jonge kaas, parelhoenfilet met bospaddenstoelsaus, panna cotta met karamel & vanillesaus. Omdat dit wekelijks een nieuwe verassing is, delen we dit elke maandag op Instagram.

Culinair 3- of 4-gangen diner bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Naast het bestellen van de kaart is het ook mogelijk om je te laten verassen met een culinair 3- of 4- gangendiner. De chef kiest voor het diner een aantal gerechten uit en bereid deze voor je. Wil je graag gebruik maken van het menu van de chef, maar heb je dieetwensen of een allergie? Dat is geen probleem! Geef dit aan bij onze collega’s, dan houdt de chef hier graag rekening mee!

Reserveer jouw tafel

Uit eten met je kinderen bij van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Uiteraard heeft chef-kok Jan zijn best gedaan voor de kleine Valkjes onder ons! 

Bekijk het kindermenu

Reserveren voor diner bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Wil je komen dineren bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort? Reserveer dan nu een tafel. Hopelijk kunnen we je binnenkort een heerlijk diner voorschotelen!

Reserveren voor diner bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort