Gratis fitnessen in Leusden

Gezondheid vinden wij iets belangrijks en we willen onze gasten de beste faciliteiten bieden. Vandaar hebben we in samenwerking met Gezondheidscentrum Theo Meijer afgesproken dat gasten van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort gratis mogen fitnessen.

Bij onze receptie kun je een fitness pas aanvragen waarmee je gratis toegang krijgt tot de fitnessfaciliteiten van het sportcentrum. Het fitnesscentrum is op 4 minuten lopen vanaf Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort.

Na het sporten is het mogelijk om gezellig uit te rusten in de hotelbar van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort om een lekkere lunch of een drankje te nuttigen.

Fitness bij Theo Meijer Sport

De sportschool in Leusden wat dicht gelegen wat op 4 minuten lopen is vanaf Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort bezit over meer dan 50 cardiotoestellen, 60 verschillende fitnesstoestellen, step-apparaten, treadmills. Daarnaast heeft de sportschool ook nog een aparte krachtruimte met losse dumbbells en schijven.

Er zijn dus genoeg materialen en toestellen beschikbaar om op een leuke en variërende manier bezig te zijn met de gezondheid van je lichaam. Uiteraard kun je achteraf gezond komen lunchen bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort.

Openingstijden van Theo Meijer Sport

Maandag tot en met vrijdag 07:00 uur - 23:00 uur
Zaterdag 08:00 uur - 17:00 uur
Zondag 08:00 uur - 22:00 uur

Probleem melden

Het kan voorkomen dat er informatie verouderd is of onjuist is. We zouden je willen vragen om je oplettendheid kenbaar te maken door te mailen naar marketing@leusden.valk.com.