Barbecueën in de winter

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort verwelkomen we zakelijke groepen en gezelschappen om de winterse sfeer te vieren met onze Winter BBQ-ervaring. Geniet van heerlijke gegrilde gerechten en smakelijke lekkernijen, perfect voor een gezellig samenzijn tijdens de koude maanden.

Ontdek het Menu

Bij ons vind je een gevarieerd aanbod aan frisse salades en ambachtelijke broden, evenals heerlijke verwarmde hoofdgerechten. Vooral onze smaakvolle vleesgerechten van de barbecue zijn een aanrader. Over de inhoud van de barbecue kunnen we later meer vrijgeven.

Disclaimer

Vanaf eind september kunnen wij u pas meer informatie verstrekken over de volledige invulling van onze kerstdagen en het kerstdiner, inclusief bijbehorende prijzen. Houd er rekening mee dat deze details nog kunnen wijzigen. Bedankt voor uw begrip.

Beschikbaarheid en Locatie

De Winter BBQ is beschikbaar gedurende de gehele maanden december en januari. Het evenement zal plaatsvinden onder onze comfortabele luifels, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort staat gastvrijheid centraal, en we kijken ernaar uit om u en uw gezelschap te mogen verwelkomen voor een smakelijke en gezellige Winter BBQ. Creëer gedenkwaardige momenten en proef de warmte van de winter met ons.

Binnenkort vertellen wij u meer over de mogelijkheid om te reserveren. Houdt daarom goed onze LinkedIn in de gaten.