Vier de Feestdagen met een Warme Kerstborrel bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort nodigen we u uit om samen met uw collega's en vrienden te genieten van een sfeervolle Kerstborrel. Laat de winterse gezelligheid samenkomen terwijl u ontspant en geniet van goed gezelschap, heerlijke hapjes en drankjes die de ware kerstsfeer weerspiegelen.

Wat staat u te wachten?

Onbeperkt Genieten
Gedurende 2 uur kunt u onbeperkt genieten van een variëteit aan verfrissende frisdranken, huiswijnen, pils van de tap en sappen. Laat de gesprekken vloeien terwijl u geniet van uw favoriete drankjes.

 

Warme Hartverwarmers
Om de sfeer van warmte en gezelligheid te vergroten, worden er 2 heerlijke warme hapjes per persoon geserveerd.

 

Luxe Koude Verleidingen
Daarnaast worden er 2 luxe koude hapjes per persoon geserveerd. 

Disclaimer

Vanaf eind september kunnen wij u pas meer informatie verstrekken over de volledige invulling van onze kerstdagen en het kerstdiner, inclusief bijbehorende prijzen. Houd er rekening mee dat deze details nog kunnen wijzigen. Bedankt voor uw begrip.

Beschikbaarheid

De Kerstborrel is beschikbaar gedurende de gehele maanden december en januari. Wij verwelkomen u graag om samen met ons de vreugde van het seizoen te delen.

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort draait alles om het creëren van gedenkwaardige momenten. Wij bieden de perfecte setting voor een warme kerstborrel waarin de ware betekenis van Kerstmis tot leven komt.

 

Binnenkort vertellen wij u meer over de mogelijkheid om te reserveren. Houdt daarom goed onze LinkedIn in de gaten.