Kerstbuffet: Een Culinaire Jaarafsluiting bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Dompel uzelf onder in de gezelligheid van de feestdagen met ons uitgebreide Kerstbuffet bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. Verwelkom de kerstsfeer met een bonte variatie aan smaken, geuren en lekkernijen die perfect passen bij de magie van Kerstmis.

Verwen uzelf met een assortiment:

Proef de warmte en geniet van een verschillende soepen, brood en smeersels, koude salades en visgerechten, warme hoogtepunten die de kersfeer omarmen en zoete verwennerijen. Over de inhoud van het buffet kunnen we later meer vrijgeven.

Disclaimer

Vanaf eind september kunnen wij u pas meer informatie verstrekken over de volledige invulling van onze kerstdagen en het kerstdiner, inclusief bijbehorende prijzen. Houd er rekening mee dat deze details nog kunnen wijzigen. Bedankt voor uw begrip.

Beschikbaarheid

Het Kerstbuffet is beschikbaar gedurende de gehele maanden december en januari. Wij verwelkomen u om de warmte en de heerlijke smaken van het seizoen te ervaren.

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort gaat de kerstviering verder dan alleen eten; het draait om het creëren van onvergetelijke momenten. We kijken ernaar uit om samen met u de feestvreugde te delen en te proeven van de ware betekenis van Kerstmis.

Binnenkort vertellen wij u meer over de mogelijkheid om te reserveren. Houdt daarom goed onze LinkedIn in de gaten.