Hybride events & Webinars

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Daarom introduceren wij vanaf heden samen met onze leverancier kwalitatieve online events. Een duurzaam en efficiënt alternatief voor vergaderen.

Met deze nieuwe vergader- en congresconcept worden zelfs de grootste congressen en events weer mogelijk!

Van webinars tot hybride events en vanaf twee tot een ongelimiteerd aantal deelnemers. Voor elk type online event hebben wij een passende oplossing met goede ondersteuning. Hiervoor hebben wij diverse online meeting pakketten samengesteld. De pakketten bestaan onder andere uit:

  • Plug & play locatie ingericht op uw wensen;
  • Professionele livestream;
  • Interactieve streamingsoftware;
  • HD-audiovisuele apparatuur;
  • Technische experts die al uw zorgen uit handen nemen

Zo maken we het voor alle opdrachtgevers mogelijk om in deze tijden zichtbaar te blijven, waardoor doelstellingen behaald worden die veilig, vertrouwd en tegelijkertijd productief zijn.

Mocht u extra beleving willen geven aan uw online evenement, dan denken wij graag met u mee. Ook als het gaat over de diverse catering mogelijkheden voor zowel de deelnemers op locatie als de deelnemers die meekijken via de livestream. Wij denken mee aan creatieve en unieke oplossingen.

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u een op maat gemaakte offerte? Neem dan vrijblijvend contact op met ons salesteam via sales@leusden.valk.com of
033-43 45 345. 
Wij zijn u graag van dienst!