Vier Moederdag in stijl met een brunch in Leusden!

Op zoek naar het ideale Moederdag uitje? Trakteer je moeder op een gezellige Moederdagbrunch bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort! Tijdens deze brunch kun je onbeperkt genieten van een uitgebreid assortiment van heerlijke gerechten, diverse sappen, koffie en thee. Uiteraard hebben we ook aan de kleintjes gedacht. Kinderen van 3 tot en met 11 jaar oud mogen aanschuiven voor slechts €19,75 per persoon. 

Bekijk beschikbaarheid 

Ons uitgebreide buffet

  • Soepstation: Begin met een soepje en kies uit een tal van diverse soepen en toppings
  • Saladebar: Kies voor een frisse salade. Onze saladebar biedt een diversiteit aan verse, knapperige groenten en unieke dressings. 
  • Broodaanbod: Vervolg je brunch met een vers broodje: ons buffet biedt diverse soorten broden, zoals een heerlijke roombotercroissant en verschillende soorten landbrood
  • Diverse soorten broodbeleg: Ontdek de verschillende soorten vleeswaren, kaassoorten en zoetigheden. Alles om jouw brunch compleet te maken!
  • Warme gerechten: Ons brunchbuffet biedt een ruime keuze aan wisselende warme vis-, vlees- en vegetarische specialiteiten. 
  • Kinderbuffet: Zelfs aan de kleintjes is gedacht: speciaal voor onze jongste gasten hebben we een speciaal kinderbuffet met lekkere snack zoals frietjes en kroketten.
  • Paradijs van desserts: Als afsluiting van deze bijzondere Moederdag brunch, presenteren we rond 13:45 uur een waar paradijs van desserts met verschillende zoete lekkernijen en gebakjes.

De brunch vindt plaats op 12 mei 2024 tussen 12:00 en 14:30 uur, dus er is genoeg tijd om te genieten van het eten en het gezelschap. Op Moederdag willen we jou laten genieten van een onvergetelijke brunch. Het personeel van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort staat bekend om hun vriendelijkheid en gastvrijheid. Zij zullen er alles aan doen om deze speciale dag nog meer bijzonder te maken voor jou en je moeder. Het hotel is gelegen in een prachtige omgeving en biedt een ontspannen en gezellige sfeer voor een onvergetelijke brunchervaring.

Prijzen voor de Moederdagsbrunch
bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Volwassenen €39,50 per persoon
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar €19,75 per persoon
Kinderen tot 3 jaar Gratis

Reserveren voor de brunch tijdens moederdag

Wacht niet langer en reserveer nu je tafel bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort voor een heerlijke brunch op zondag 12 mei. En vergeet niet om je moeder extra te verwennen op deze speciale dag.

Reserveer jouw tafel