Moederdag vieren met een brunch in Leusden

Op zoek naar een perfecte manier om Moederdag op zondag 14 mei te vieren? Dan is brunchen bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort een geweldige keuze. Tijdens deze brunch kun je onbeperkt genieten van een uitgebreid assortiment van heerlijke gerechten, diverse sappen, koffie en thee. En dit kan al vanaf € 39.50 per persoon! Uiteraard hebben we ook aan de kleintjes gedacht! Zij mogen aanschuiven voor slechts € 19,75 per persoon, dit is alleen voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar oud.

Bekijk beschikbaarheid

Brunchtijden en toppings

De brunch vindt plaats tussen 12:00 en 14:30 uur, dus er is genoeg tijd om te genieten van het eten en het gezelschap. Op Moederdag willen we jou laten genieten van een onvergetelijke brunch. Zo is er een heerlijk soepstation waar je uit diverse soorten soepen en toppings kunt kiezen. Daarnaast hebben we een uitgebreide saladebar met verschillende soorten sla, groenten, dressings en toppings.

Vervolg jouw brunch met een vers broodje, want ons buffet biedt diverse soorten brood, waaronder een heerlijke roombotercroissant en verschillende soorten landbrood. Natuurlijk kun je jouw broodje beleggen met verschillende soorten vleeswaren, kaassoorten en zoetigheden. Daarnaast biedt ons brunchbuffet een ruime keuze aan wisselende warme vis-, vlees- en vegetarische specialiteiten. Voor onze jongste gasten hebben we een speciaal kinderbuffet met lekkere snacks zoals frietjes en kroketten.

Paradijs van desserts ...

Als afsluiting van deze bijzondere Moederdag brunch, presenteren we rond 13:45 uur een waar paradijs van desserts met verschillende zoete lekkernijen en gebakjes. Geniet samen met jouw lieve moeder van deze gezellige brunch en maak er een onvergetelijke dag van!

Het personeel van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort staat bekend om hun vriendelijkheid en gastvrijheid. Zij zullen er alles aan doen om deze speciale dag nog meer bijzonder te maken voor jou en je moeder. Het hotel is gelegen in een prachtige omgeving en biedt een ontspannen en gezellige sfeer voor een onvergetelijke brunchervaring.

Prijzen voor de Moederdagsbrunch bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Volwassenen € 39,50 per persoon
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar € 19,75 per persoon
Kinderen tot 3 jaar Gratis

Reserveren voor de brunch tijdens moederdag

Wacht dus niet langer en reserveer nu je tafel bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort voor een heerlijke brunch op zondag 14 mei. En vergeet niet om je moeder extra te verwennen op deze speciale dag.

Reserveer jouw tafel