Romantisch dineren in Leusden

Kom samen met je partner, gezin of vrienden dineren bij Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort. Proost samen met jouw gezelschap op de liefde! Het sfeervolle restaurant van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is de ideale plek om romantisch te komen dineren met jouw partner. Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort biedt de mogelijkheid om heerlijk te dineren met gerechten van de kaart, maar heeft ook een speciaal valentijnsdiner samengesteld!

Onze chef heeft een culinair romantisch diner voor jullie samengesteld. Van 10 tot en met 14 februari kun je samen met jouw geliefde in ons restaurant plaats nemen. Voor 45.- euro per persoon kun je 4 gangen genieten van de liefde.

Reserveren voor Valentijnsdag Bekijk het Valentijnsmenu

Het menu tijdens Valentijnsdag bij Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort

Onze valentijnskaart is met veel liefde samengesteld. Op de kaart zijn verschillende soorten gerechten te vinden die je kunt delen met jouw gezelschap. Allereerst verwelkomen we je tijdens het liefdesdiner met een heerlijke cocktail D’ Amour. Je start samen met je gezelschap met onze plateau L’ Amour, deze is namelijk om te delen. Op dit plateau serveren we bonbons van gerookte zalm, Hollandse garnalen, parmaham, vijgen, hummus en gegrilde aubergine. Om het eten te laten zakken serveren we een spoon, namelijk de potion D’ Amour. Dit is een drankje met bruisende wijn en aardbeien sorbet. Jullie vervolgen je diner met een L’ Amour Du Chef. Opnieuw een plateau om te delen met je geliefde. Deze is gevuld met varkensoesters, gamba’s, champignonsaus en rode pepersaus. Jullie sluiten je diner af met een Pav L’ Amour. Dit is een heerlijke sorbet gevuld met rood fruit, munt, citroenijs en slagroom. Kortom, een perfect valentijnsdiner met jouw partner.

Bekijk de beschikbaarheid

Vegetarisch dineren in Leusden tijdens Valentijnsdag bij Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort

Wil je tijdens Valentijnsdag vegetarisch dineren in Leusden? Dat kan bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort! Op verzoek verzorgd onze chef samen met zijn team een liefdevol vegetarisch alternatief.

Bekijk de mogelijkheden 

Reserveren voor het diner tijdens Valentijnsdag bij Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort

Wil je romantisch komen dineren bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort? Reserveer dan nu een tafel. Hopelijk kunnen we je binnenkort een heerlijk valentijnsdiner serveren! Het valentijnsdiner is te reserveren vanaf vrijdag 10 februari tot en met dinsdag 14 februari.

Reserveren Bekijk het Valentijnsmenu