Romantisch dineren in Leusden

Kom samen met je partner, gezin of vrienden dineren bij Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort. Proost samen met jouw gezelschap op de liefde! Het sfeervolle restaurant van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is de ideale plek om romantisch te komen dineren met jouw partner. Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort biedt de mogelijkheid om heerlijk te dineren met gerechten van de kaart, maar heeft ook een speciaal valentijnsdiner samengesteld!

Onze chef heeft een culinair romantisch diner voor jullie samengesteld. Op woensdag 14 februari kun je samen met jouw geliefde in ons restaurant plaats nemen. Voor 45.- euro per persoon kun je 4 gangen genieten van de liefde.

Reserveren voor Valentijnsdag

Het menu tijdens Valentijnsdag bij Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort

Onze valentijnskaart is met veel liefde samengesteld. Start met onze gemarineerde watermeloen met rode port, geserveerd met feta & serranoham, gevolgd door een verfrissende Love Spoon met bruisende wijn en aardbeiensorbet. Voor het hoofdgerecht om te delen, geniet van getrancheerde varkenshaas en gebakken zalm met romige paprikasaus, begeleid door roergebakken groene asperges. Sluit de avond af met een zoete verleiding: de Omelet Siberiënne, gevuld met vanille-ijs en geserveerd met roze blaadjes & chocolade. Een onvergetelijk diner voor de meest romantische dag van het jaar.

Bekijk de beschikbaarheid

Vegetarisch dineren in Leusden tijdens Valentijnsdag bij Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort

Wil je tijdens Valentijnsdag vegetarisch dineren in Leusden? Dat kan bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort! Op verzoek verzorgd onze chef samen met zijn team een liefdevol vegetarisch alternatief.

Bekijk de mogelijkheden 

Reserveren voor het diner tijdens Valentijnsdag bij Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort

Wil je romantisch komen dineren bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort? Reserveer dan nu een tafel. Hopelijk kunnen we je binnenkort een heerlijk valentijnsdiner serveren! Het valentijnsdiner is te reserveren op woensdag 14 februari.

Reserveren