Verras je geliefde of vier een verjaardag met ons romantisch- of feestarrangement!

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort bieden wij verschillende opties om jouw verblijf nog aangenamer en speciaal te maken. Zo kun je jouw verblijf upgraden met onze romantische pakket of feestpakket.

Bekijk beschikbaarheid

Ons romantische pakket is perfect voor koppels die op zoek zijn naar een romantische en intieme sfeer tijdens hun verblijf. De kamer wordt versierd met rozenblaadjes en je ontvangt een fles bubbels om samen van te genieten. Deze upgrade geeft een extra touch aan jouw verblijf en zorgt ervoor dat je samen met jouw partner een onvergetelijke tijd hebt. Om er zeker van te zijn dat alles op tijd en naar wens wordt geregeld, dient het romantische pakket uiterlijk 2 werkdagen voor aankomst te worden geboekt. Deze upgrade kost 45 euro.

Als je een feestelijke gelegenheid viert of gewoon de kamer wil versieren om jouw verblijf extra feestelijk te maken, dan kun je onze feestpakket upgrade kiezen. De kamer wordt versierd met ballonnen, slingers en andere feestdecoraties om de kamer om te toveren tot een feestelijke omgeving. Zo kun je optimaal genieten van jouw tijd bij ons. Deze upgrade kost ook 45 euro.

Wilt je jouw verblijf upgraden met een van deze pakketten? Stuur een mailtje naar info@leusden.valk.com met je reserveringsnummer, en je verrassing staat klaar bij aankomst in het hotel. Onze medewerkers helpen je graag om jouw verblijf bij ons extra speciaal te maken.

Kortom, upgrade jouw verblijf bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort met onze romantische pakket of feestpakket en maak jouw verblijf extra bijzonder en onvergetelijk. Boek het romantische pakket wel op tijd, uiterlijk 2 werkdagen voor aankomst, om te zorgen dat alles naar wens wordt geregeld.