Een drankje doen in de hotelbar van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Kies je voor een glas wijn met een heerlijk borrelplateau of ga je voor een koud biertje en een portie bitterballen? Voor een smaakvolle en gezellige borrel ben je bij ons aan het juiste adres.

Het gezellige en ongedwongen middelpunt van het hotel is onze moderne en trendy hotelbar. Onze hotelbar is dé ideale plek voor al jouw gelegenheden. Hier kun je terecht voor koffie met gebak, een drankje in stijl of een goede bite. Samen met het gezin, partner of collega geniet je van een heerlijk speciaal biertje of cocktail onder het genot van een verrassende bite van onze borrelkaart.

Bekijk de borrelkaart

Borrelen in Leusden

Ben je een avond in Leusden of kom je net van het AFAS theater? Kom dan lekker borrelen in onze hotelbar in Leusden. De hotelbar is ook toegankelijk voor niet-gasten.

De openingstijden van de hotelbar bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Maandag tot en met zaterdag 09:00 uur - 23:00 uur
Zondag 11:00 uur - 23:00 uur

De vermelde openingstijden op deze website zijn onder voorbehoud. Uiteraard willen we je zo goed mogelijk van dienst zijn, dus als de hotelbar toch gesloten is kun je altijd bij de receptie vragen naar andere mogelijkheden.

(Flex)werken bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Ook biedt onze hotelbar de perfecte gelegenheid om te (flex)werken als (zelfstandig) ondernemer. Er zijn genoeg tafels ter beschikking om in rust te werken of juist de gezelligheid van andere ondernemers op te zoeken. Daarnaast beschikt Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort van diverse soorten koffies en lekkernijen voor tijdens het werk.

Om even af te zonderen van je studentenkamer en werken aan je schoolopdrachten in een frisse omgeving is uiteraard ook mogelijk in onze hotelbar. Heb je behoefte aan een stevige lunch om je dag energievol door te komen, kun je dit uiteraard ook bestellen bij ons personeel.

Lunchen in Leusden

Koffie to go bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Heb je bij het wachten op het opladen van je elektrische auto door middel van onze tesla laadpalen zin in een lekker kopje koffie, dan ben je van harte welkom in onze hotelbar. Indien je liever in de auto wilt wachten of onderweg wilt genieten van onze lekkere koffie, bieden wij ook warme dranken to go aan.

Of ben je lekker aan het fietsen langs het valleikanaal en heb je zin om even een kopje koffie te komen drinken of lekker uitgebreid te komen lunchen, dan ben je ook van harte welkom in ons restaurant of hotelbar.